13

ам'чи тъй де...

преди 4 месеца

Ееее к'во толкоз.......оправят вадата?!

12

...

преди 4 месеца

Неграмотната журналистка да ни обясни откога по-точно е незаконно да си чужденец в дадена държава? Може би неграмотната журналистка трябваше да уточни статута на въпросните чужденци, понеже не става ясно от цялата статия. ''Поредната група установени чуждестранни граждани''. Вчера установих група чужденци около мола на Цариградско, всички с анцузи на Канада. Съмнително идваха от посока Арена Армеец. Да не би да е установено някакво състезание там с участници от различни държави?

11

Анонимен

преди 4 месеца

И как стигнаха безпрепятствено до там? Прекосяват външна граница на ЕС без никой да ги забележи, после цялата страна без нито един полицейски патрул да ги провери. Странно, някой се опитва да опетни родните лъвове от редиците на МВР, че не си вършат работата.

10

ххахаха

преди 4 месеца

''Установиха чужденци в София'' ...Може би трябваше да уточните все пак дали става въпрос за нелегални мигранти, или други? Иначе и аз съм установил чужденец в съседството ми. Един датчанин, дето живее в блока от 10 години. Да го докладвам ли, че нещо ме съмнява. Някакъв усмихнат такъв и ме поздравя всяка сутрин.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Сега си представете, че сте изтеглили половин милион ипотечен кредит в Кръстова вада за 30 години и сега започват да ви налазват мигрантите... Как е отличната инвестиция за имот?

8

Праведен

преди 4 месеца

Къде го милиционера ?!!

7

МВР

преди 4 месеца

5 от чужденците са Американци, трима граждани на Швейцария, двама Холанци и трима Канадци. Това са заловените нелегални имигранти опитали се незаконо да заживеят в България.

6

Албер Камю

преди 4 месеца

И аз съм чужденец, но не признавам вашите закони

5

Анонимен

преди 4 месеца

Укропитеците също са чужденци да ги открият и тях.

4

Анонимен

преди 4 месеца

В Столипиново така и не се научиха, че това са нелегални мигранти.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха чуждестранни .Ха ха ха знае се откъде идват от азиатците

2

SS

преди 4 месеца

Сега на хотел на пълна издръжка както едни други ! Защо за едни може за други не ?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Там наема е 1200-1300 за двустаен. Много богати тез мигранти