Снимка: БГНЕС


Група от 13 чужденци е установена в столичния квартал "Кръстова вада", съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден преди минути в столичната полиция, предава БТА.

Първоначалните данни сочат, че с групата чужденци не е имало ръководител и тепърва дирекция "Миграция" към МВР ще работи с тях и ще установява самоличността и произхода им.

Това е поредната група от чуждестранни граждани, които биват установени през последните 24 часа. Сутринта при акция на МВР бяха задържани други 10 души край Драгоман, возили се в лек автомобил с полска регистрация.
 

Коментари Напиши коментар

13

ам'чи тъй де...

преди 2 месеца

Ееее к'во толкоз.......оправят вадата?!

12

...

преди 2 месеца

Неграмотната журналистка да ни обясни откога по-точно е незаконно да си чужденец в дадена държава? Може би неграмотната журналистка трябваше да уточни статута на въпросните чужденци, понеже не става ясно от цялата статия. ''Поредната група установени чуждестранни граждани''. Вчера установих група чужденци около мола на Цариградско, всички с анцузи на Канада. Съмнително идваха от посока Арена Армеец. Да не би да е установено някакво състезание там с участници от различни държави?

11

Анонимен

преди 2 месеца

И как стигнаха безпрепятствено до там? Прекосяват външна граница на ЕС без никой да ги забележи, после цялата страна без нито един полицейски патрул да ги провери. Странно, някой се опитва да опетни родните лъвове от редиците на МВР, че не си вършат работата.