45

Анонимен

преди 1 година

45 стигат, само на чините ни липсва дик-та-тура-та!, ще е по лоша от СС-ср, не бива да се допуска това! Ком-униз-ъм в най лоша форма!

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 - Защо?

43

Учете Китайски

преди 1 година

Ами то НЯМА КОЙ ДРУГ..... Кой ? Дъъртаците от Белия Старчески Дом в САЩ ли ? Дето оръжейните компании им диктуват какво да кажат... са такива неккадърници че НАЙ-БОГАТАТА СТРАНА В СВЕТА Е И С НАЙ-ГОЛЕМИ ДЪЛГОВЕ ... към Китай основно ... Или меките китки в Евроогейския съюз , дето превърнаха страните си в черно-кафево блато от мигранти които близките 100 години няма да спрат да прииждат... Ботоксовото джудже от Кремъл ли , дето с тая параноя и бедност на народа си едва е жив .... Кой ? Кой?

42

Сата НАТО

преди 1 година

Бълнуванията на застарелия комунистически професор нямат връзка с реалността.

41

Анонимен

преди 1 година

Сбора от икономиките на БРИКС, са равни на икономиката на САЩ, като включихме и Европа, Япония, Австралия, Канада, Южна Корея и другите демокрации излиза че запада превъзхожда БРИКС повече от два пъти.

40

Анонимен

преди 1 година

Светът пак ще стане двуполюсен, но тоя път полюсите ще са САЩ и Китай и САЩ пак ще спечели.

39

Цун Кай Го

преди 1 година

Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка или Брикс. САЩ си пропиляха шансовете още през 90-те години на миналия век, кампаниите на НАТО в Югославия и Либия, също поставя западните държави в неизгодна позиция.

38

Социаглиcт

преди 1 година

Пази Боже комунисти да определят световния ред, а и това няма как да стане, доказано е исторически!

37

Захари в руски трол

преди 1 година

Защо нямаме една нормална лява партия в България? Всичките са разни КГБ и ДС хора много зле

36

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Санкционната политика на Еесовската Зона срещу Русия търпи провал. Защо се получи така? Защото еесовските лидери се подчиниха на пиндостанската доктрина, съгласно която сближаването на колективния запад с РФ е недопустимо, доколкото води до отслабване на хегемонията на Пиндостан. Народите на страните-членки на Еесовската Зона са принудени от своите правителства да плащат високата цена за съхраняване на световното пиндостанско господство. .......... ЕК иска таван на цената на газа $3000/1000 м3

35

Помня

преди 1 година

Запада изнесе свои производство и технологии в Китай за по големи печалби и ето го резултата.Само преди петдесетина години по време на Мао на 100 семейства се падаше по един хладилник. Да си купиш колело трябваше да спестяват цялата се заплата , в продължение на година. А сега къде са ?

34

Анонимен

преди 1 година

Откровение 13-3

33

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

""в момента евросъюзът до голяма степен е един придатък на геополитическата стратегия на САЩ" ...................................... Пиндостан се намира в състояние на слабост и упадък и това не го виждат само слепите. Цивилизационните извращения, икономическият волунтаризъм и откровената идиoтия в управлението на вече бившия хегемон доведоха света до невиждан от 70 години колапс и предстояща рецесия. Центробежните сили на настъпващата криза ще ударят най-силно европейските му безмозъчни слуги.

32

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 24 Русия реши че са велики , не се подчиняват на САЩ , съсипват де що може и ще отнесат голямата краварска тояга.

31

Самоук социолог.

преди 1 година

Ще има двуполюсен свят САЩ-Китай. Русия не влиза в сметката.Усраха се.

30

Анонимен

преди 1 година

Нали това беше конспиративна теория бе, ***?

29

30 болките ти в гла

преди 1 година

вата не се лекуват с хапчета.

28

Архитект ли хаха

преди 1 година

за ширпотреба се справят добре.

27

Анонимен

преди 1 година

ГлавниятЖълтурко е без намордник, а, подопечнитеЖълтурчета с фейс-парцали, що така!?

26

Анонимен

преди 1 година

Анисио, девойче, Китай е Опитно Поле на СатанинскияНовСветовенРед, в лицето на ООН, СЗО, СИФ, G20, МВФ, СБ и други знайни и незнайни престъпни организации на ротшилдовото и рокфелеровото юдеомасонско котило! Okay? Всичко приложено в Китай, после се прилага и на останалотоЧовечество. Планът на ООН е до 2030 г. е тотален контрол на мозъка ви чрез AI/ Artificial Intelligence (ако, дотогава не измрете от ваксини, глад и войни). Зад всичко това стои Non-Human Force, The Death Cult/ Култ към Смъртта.