16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Развъдник на корупция и отклоняване на пари е държавния сектор, а не ТЕЛК. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАСЪСКВАТЕ ОБЩЕСТВОТО СРЕЩУ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ! Престанете с този хейт!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 И на хората в неравностойно положение ли посягате вече? Да има пари за депутатски заплати, за самолети и чекмеджета. Защо мълчиш за държавните хрантутници с техните по няколко премии, бонуси през годината, 13. заплата за Коледа и пари за облекло? Да не би да са полезни с нещо, че 1 стотинка принадена стойност не носят? Защо не се поучиш от опита на ЕС, как там обгрижват хората с увреждания? А в Бг милиардите са само за ненаядените червени елити.

14

Анонимен

преди 1 година

Айде ромите пак се уредиха! С техните малолетни май ки и кръвосмешения, най-много имат генетични увреждания и всякакви редки болести.

13

Анонимен

преди 1 година

Това с телковете е страшно порочна практика, която незабавно трябва да се спре. Държавата да дава социална помощ/пенсия, само на инвалиди с 80-100% инвалидност. На останалите им помага да си намерят работа и им плаща само осигуровки, докато са безработни. Какво е това *** и пульо да се пише инвалид с подкуп и цял живот да точи помощи, докато си кара поршенцето. Тази кочинаа трябва незабавно да се разрови и да има дела срещу крадците.

12

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде, където има намесени държавни средства и чиновници, е сигурна рецепта за крадене в особено големи размери. Тук социалната държава просто не вирее, защото всеки е тарикат. Време е държавата да спре системата на Телк, защото е развъдник на корупция и огромно количество пари изтичат от там. Трябва да се измисли много по-елегантно решение и то само за истинските инвалиди. Останалите да бъдат съдени за измама с държавни средства.

11

Анонимен

преди 1 година

Гледаш скъп джип Порше, Мерц, Бмв и подобни със инвалидни стикери и тарикатите си спират на инвалидни места, а слиза здрав и прав тарикат от колата.....

10

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви телкове има страшно много, преди знам от познат който изкара на баща си телк, даде на докторите към 1200лв.това беше преди7-8 години, сега тарифата сигурно е х2х3, отделно има и много фалшиви платени инвалидни стикери за колите за паркиране...

9

Анонимен

преди 1 година

Телковете да един от основните способи за точене на бюджета на НОИ. Чувал съм, че около 600 хиляди хора са с Телк. Все едно сме водили война с всичките си съседи едновременно - много инвалид, много нещо. И е обществена тайна, че в огромната си част са фалшиви. После защо нямало пари за пенсии - ами как да има при това нагло крадене от общия кюп. Работещите в частния сектор кого по-напред да издържат? Не мож им смогна.

8

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КЪВ Е ТОЯ ТЕЛК? НЕ ЗНАМ В ЕС ИМА ЛИ ТАКОВА ИЗВРАЩЕНИЕ? ПРИМЕРНО СЛЕД ОПЕРАЦИЯ ЗА ЯЗВА СЛЕД ЕПИКРИЗАТА ДОКТОРА АВТОМАТИЧНО ЧЕКВА ЗАДАДЕНО ЗА ЗАБОЛЯВАНЕТО % ИНВАЛИДНОСТ И Т.Н. И МАЧА ПРИКЛЮЧВА- ЛЕСНО, БЪРЗО И ПРОСТПО! БЕЗ БУМАГИ И ХРАНТУТНИЦИ!

7

Анонимен

преди 1 година

ХРАНТУТНИЦИ БЕЗПОЛЕЗНИ!

6

Анонимен

преди 1 година

Нека да се затегнат комисиите и да се проверят техните решения и да им се търси отговорност, защото не може почти всички в махалите да бъдат с ТЕЛК без да им има нищо. И без това всякак паразитират на наш гръб.

5

Анонимен

преди 1 година

Някои оздравели посмъртно трябва да им дават ТЕЛК.

4

Съмнително!

преди 1 година

Предизборни лакЪрдии и дрънканици! Какво ли всъщност се крие зад тези "благородни намерения"?!?

3

до 1

преди 1 година

Напъни се малко да помислиш защо ли ги викат. Защото у нас има около 40 пъти повече уж инвалиди на глава от населението спрямо средното за ЕС.

2

до 1

преди 1 година

Викат на контролен, защото 90% от ТЕЛК-овете са фалшиви, драги. И никакви доживотни ТЕЛК-ове не трябва да има в тази държава, населена от нагли Баньовци крадци, които крадат ежедневно от нея милиарди, ама депутатите иначе крадяли.

1

Анонимен

преди 1 година

Досега викаха на контролен ТЕЛК и хора без крайници . Да не би да са им пораснали нови , пък те да си траят . Симуланти такива .