50

Анонимен

преди 1 година

Сега някой пак ще пита ли какво стана с Херсон ? Или искам някой да ми обясни как само НАТО ако се намеси какво щяло да стане. Който се опита да се изправи срещу Русия тя рано или късно ще му спре тока и после бой до спукване. Абе да не би някое заблудена ракета на Украинското ПВО да е ударила ул. Козяк 16, че голяма тишина от Натовските експерти.

49

Анонимен

преди 1 година

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой ще има нужда от употребената мома България?

48

Хахахахха

преди 1 година

Херсон като не е руски ,защо у руина евакуира фашагите останали там ,м ?

47

До 63

преди 1 година

Ти не си Българин б.е! Миришеш!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Немското пво в крайна не мръдна днес ! Толкова за опорката ,че руснака хладилник не може да направи камо ли кола...

45

Да живее България!

преди 1 година

Слава на Русия!

44

Анонимен

преди 1 година

Сега битката не е за Украйна, ами за оцеляването на ЕС и съществуването на западната цивилизация. Без ресурсите на Русия ЕС умира, ЕС не знае и не може да живе по различен начин. Всички зелени сделки и възобновяеми енергии се оказаха пълен провал, тотална измама. Русия трябва да бъде разчленена на няколко малки демократични държави които да живеят по правилата на западната демокрация и когото ще изпълняват ролята на депо с ресурси за развитие на цивилизования свят.

43

Изглежда

преди 1 година

че изобщо не ви е ясно за какво става въпрос, обаче продължаваме да пишем глупости. Ако на мисирката се постави един фалшив флаг на едно определено място, ще изглежда като паун, обаче пак ще си остане мисирка.

42

Анонимен

преди 1 година

Някой "компетентен" русофил да отговори Херсон руски ли е? Ха-ха-ха! Или Русия, вече се отказа от него? Ракетите ще помогнат ли?

41

Уохахаа

преди 1 година

Б.е нали е слушами мутрафонката.....след литър два водка само глупости дрънка и лъжиииии лъжиииии

40

Анонимен

преди 1 година

Изглежда Путин и Ердоган са се разбрали България да влезе в състава на Турция. Русия няма интерес от враждебни държавички в нейната зона на влияние, а Турция има интерес от територията на България. Ердоган може да даде гаранции на Русия и България да се присъдини безпроблемно към Турция.

39

Анонимен

преди 1 година

Новата финансова система която ще се формира около военния блок AUKUS има смисъл само след като старата система бъде разрушена. Путин за това не отиде на G-20. G-20 e умрял съюз, вече няма никакъв смисъл да се занимава с него.

38

Аахахахах

преди 1 година

Зеленски превзе ли Крим , за един предател питам ?

37

Анонимен

преди 1 година

А Орбан защо си тури на шалчето Румъния и Украйна, а? Това евроатлантическо ли, а?

36

Анонимен

преди 1 година

Това е стар болшевики номер, който се приложи и в Чеченската война. Слабаците ва'тници винаги го използват, когато губят вътрешна подкрепа...

35

Анонимен

преди 1 година

Йосеп Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

34

Доктор Но

преди 1 година

И все пак стои ли въпроса: Не какво, а КОЙ подтикна Путин към тази толкова специална военна операция. Има ли сянка?

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На руснаците не им ли бяха свършили ракетите още през март ?

32

Моню паситу

преди 1 година

Така е ,*** окрадоха пералнити и от чипувити праят ракети не гий срам

31

Голям смях, а!

преди 1 година

телеграм/kedmy/4402 да се посмеем малко