441

Анонимен

преди 1 година

До Браво! Против бяха только 58 дУпетата, конечно на Станишев от фракцията! Знаем кои 5 наши са Против,останалите 10 бг депутати са ЗА плюс още над 400....

440

Анонимен

преди 1 година

Русия е център на тероризма!

439

Браво

преди 1 година

Поне един път във историята ни да сме на правилната страна!! Слава Русия слава братски руски народ!!

438

българина

преди 1 година

само вижте европейските отобори колко са зле! те са пряко отражение на състоянито на клоаката ЕС. Светът е мнооого голям и г7 могат само да играят белот по тройки...

437

Анонимен

преди 1 година

Не ги разбирам! Вместо да подобряват отношенията и реанимират добрата търговия с Русия, те наливат масло в огъня и работят срещу интересите на Европа! Или може им стана много хубаво, като взривиха потока , строен с европейски средства и в полза на всички в Европа?!

436

Анонимен

преди 1 година

Славните ни евросоциалисти като чуят тероризъм, си спомнят за "венеца" на криминалната си партийна история - взривената "Св. Неделя".Само че забравят за убитите и осакатените. Също както сега руснаците,без разлика!

435

Хехе

преди 1 година

Кой е мислил,че вместо Нобелова награда,руснаците ще спечелят Чернобилова? А официален спонсор за тероризъм си е бонус!Талантлив народ, изобщо..

434

Аксиома на Путин

преди 1 година

Син на руски полковник - Тате,като порасна и аз ли ще стана полковник? - Да! - А генерал? - Не,защото генерала също има син!

433

Диоген

преди 1 година

Руският народ добре се научи да мре,но не се научи да живее добре!

432

преди 1 година

За кадаврите от БСП трябва да бъде обявена награда,а членовете и **** масово и повголовно като кпссета.Това не са хора ,а животни пoмнете.

431

Дарвин

преди 1 година

Сори, но европейците произлязоха от маймуните

430

Анонимен

преди 1 година

Я вижте колко е тоталният дълг на САЩ!На първо място са в света по дългове и наркомания.Дългът е над 31 трлн. долара.На първо място са и по наркомания.

429

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът е в ***.Те горяха живи хора.Те снимаха как уж убит украински войник се надига и пали цигара.Допушило му се,както е мъртъв.Не знаел,че камерат още работи и снима.

428

Анонимен

преди 1 година

Украйна е полигон, америка воюва срещу Русия. Тази война започна още от 2013 г. по познатата схема използвана от янките в целия свят. А колкото до ЕС всеки знае, че той е просто един васал, управляван от слаби и дори слабоумни лидери. Ако лидерите на ЕС бяха тези от преди 30 години, те никога, никога нямаше да допуснат ЕС да стои в това разкраченоно положебие и всеки са го кле*а както си поиска.

427

Анонимен

преди 1 година

Братя руси,не вярвайте на доларджиите.Те са като комарите и мухите-досадни.

426

Анонимен

преди 1 година

А кой го е избрал тоя ЕП???Някой от вас да е гласувал за него???Колко пари получава един от тях?Вие получавате трохи в сравнение с тях.Те не ви имат за хора.

425

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са днешните фашисти. Неонацизмът се намира в Русия, империята на злото

424

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не е искала да преговаря. Путин през цялото време се стреми да наложи своята воля, да разбие демокрацията и да наложи своята диктатура на света. В малкото случаи, когато е споменавал преговорите, то е било за да спечели време, за да организира ново нападение.

423

Анонимен

преди 1 година

Нашите социалисти горещо подкрепат руския тероризъм и няма как да гласуват за осъждане на Русия. Я ги вижте как изпадат в див възторг когато руски ракети и бомби поразяват жилищни блокове и електрически централи в Украйна. С една дума българските социалисти са спонсори на руския тероризъм.

422

Анонимен

преди 1 година

няма такава обидна статия като в евронюз, тези псуват по цяла нощ, някакви псувняри с уебсайт, който твърдят че е властово-политически ще ми кажат кой condem-ват, тая политическа класа на псувните и на Менгеле да се разкара