11

Анонимен

преди 1 година

Ами да , нали депутатините трябва да си увеличат техните заплатки !

10

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Това е добре, абсурдно е МРЗ да се вдигне до 850 лева на този етап. Реално до 800 лв можем да си позволим максимум. А майчинските защо да ги вдигаме въобще - за да храним по-добре гетата ли?

9

Анонимен

преди 1 година

Смок от дупка да извадиш и пари от червен робовладелец в лицето на КРИБ,АИКБ,БСК да вземеш е кауза пердута!

8

Диана

преди 1 година

Какво значи нямало адекватни пенсии в България? Адекватни на какво? - на скъпотията, на изработеното време и внесените суми /те във всички случаи са със стойност в областта на стотинките днес!/, на инфлацията...на какво адекватни, значи?!..На пенсионерите им е пределно ясно, че не могат да разчитат на справедливо възнаграждение за изработените си години и едно достойно съществуване, но пенсиите трябва да са поне едно ниво над нивото на оцеляване /жизнения минимум/ и от там вече да се градира

7

IQ 3.14

преди 1 година

важното е, че лукойл са обещали ако раята е послушна, да дадат 700 милиона.

6

Анонимен

преди 1 година

Сега,дайте да видим кои са "работодателските"организации във България АИКБ,КРИБ,БСК кои са хората които седят зад тях и откъде аджаба са се сдобили с така нареченият първи милион?Отговорът е,до един са производни на партията майка която опропасти България,изгони три милиона наши сънародници извън страната,абе с две думи ЗАГРОБИ България!

5

След мъглата...мъгла

преди 1 година

Всичко е политтеатър - в очите прах, мъгла и вятЪр!

4

Анонимен

преди 1 година

Според мен може да имавсичко, стига да не се повишават на три месеца заплатите на "народните" представители, които са безкрайно много, безкрайно некомпетентни и безполезни ктлиентелисти.Те работят за себе си.Ще се освободят много средства.Но кокълът е сладък .

3

Факт след факт

преди 1 година

После същите тея из-роди робовладелци ог БКП ще вият че нямало кадри че българина бил мързелив не му се бачкало и накрая естествено ще си дойдем на думата за внос на емигранти от третия свят за вечен дъмпинг на заплатите и унищожение на българския етнос - МЕЧТАТА НА ЦИОНИЗМА. С един куршум два заека ! Никой не го боли за демографския колапс - погледнете тристранката и ЩЕ ПРОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА

2

Дискриминация

преди 1 година

Всички експерти знаят/но си мълчат гузно/ че в НОИ има огромна дупка в бюджета заради позорният факт че над 100 000 държавни служители, полицай,военни,чиновници,прокурори,данс и тн.и тн.не внасят лично осигуровки в НОИ, държавата с данъците на народа им се плаща всички соц.разходи.А народа мизерства с ниски пенсии.

1

Анонимен

преди 1 година

Тия никога и за нищо няма да се разберат. Да се махат и повече никога да не се опитват да се правят на народни представители. Народът им е някъде в най-най-далечната периферия. Как пък веднъж не проведоха такива несъгласни дебати за увеличението на собствените си заплати?!