51

От Вселената

преди 1 година

Аз съм на 17 хиляди години, но от както коня оплоди магарицата и се роди катър и му сложиха след 1944г петолъчка на челото, няма веке ко да се оре и както пише в компутера до 2050 година повече коне и магарета нема да има - само катъри с петолъчки на челото!

50

От Вселената

преди 1 година

Тия лозунги сме ги слушали на всяка петилетка по времето на така наречения Развит Социализъм. Та един, ром у село, откpадна, зaкла, одpа, опeче на шиш и изяде един кaтъp, като закопа кoкалите с всички мaгapeшки почeсти и ги зaтрупа с кaмъни. Рома забогатя от кpажби на кaтъpи.. След 100г, учени, историци при рaзкопки откриват човешки скeлeт прeгърнал скeлета на кaтъp и една чеpвена пeтoлъчка. Нaходката я кpъщават Кaтър Кoмyнист от епoхата на рaзвpата след епохaта на клaтикypeцa - Чaлгaтa!

49

Анонимен

преди 1 година

Е как ще има съгласие ? Та тези ,които си менкат изреченийца за заплати и майчински са си "е.али майките" - дяола във въздуха го опраскват. Те са нахранени и облечени, заплатите им са от 10 000 лв. нагоре , заемат длъжности, на които никой не ги е поставил , правят откровени далавери без страх и контрол......!!!! Такова опраскване на българина и през турско не е било !!!! А суверенът си бърка в носа !

48

Анонимен

преди 1 година

За справка МРЗ от 01.01.2023 в страни от нашата черга.Румъния-1190 лева,Полша-1450 лева.

47

От Вселената

преди 1 година

Деца раждат деца още на 12 години момичетата в ромските гета напускат училище и почват да раждат едно след друго безброй чхавета, като бащите им чистят Кюнци и Комини със специялен компютърен дизайн устройство, за да не се изморяват. Това е заради престъпния член 2ПП ЗСП, който им дава майчинства, детски помощи. Може би до 2050 г. ще изсечем горите и нема да има повече чистене на Комини и Кюнци и ко ке правиме тогава?

46

Анонимен

преди 1 година

Заплатата на депутатите не е според средната заплата на държавата администрация. Четете преди да пишете.

45

От Вселената

преди 1 година

Кюнци, ти одиш ли на работа ве? Да, от време на време отпушвам Комини със специално устройство на копютърен дизаин, за да не се изморявам! Е и как се изхранваш? Мии Жената... жената ми беее ... ражда всяка година по едно и държавата ни плаща. Не знам но, мисля да направя цял отбор юнаци и женски да играят кючеци! Ами то българин не остана да ви издържа бе? Е как, нали пращат пари от чужбина за да има държава бе?

44

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . С нетърпение чакам да отворим трудовите лагери и конц... агери . Да ви е честита новата ни лагерна година .

43

Анонимен

преди 1 година

Аз подкрепям идеята за увеличение - доколкото е възможно - САМО на трудовите пенсии И на майчинските, при условие, че майката е над 18 г. и е завършила минимум средно образование!

42

М. Георгиева

преди 1 година

На депутатите не е от средната работна заплата в страната а от средната на държавната администрация. Затова и непрекъснато се вдигат тези заплати за да вдигнат и своите. Същата се октуализира всяко тримесечие на средната от последния месец. За тях има инфлация за другите се пусне някоя стотинка когато стане двойна и тройна фактически. Господа депутати от всички партии. Нали от Вашите управление ски решения вървим " напред". Защо не от средната заплата в страната или се приемат закони които

41

Самоук социолог.

преди 1 година

Когато има такива добри предложения ,партията трябва да каже и от къде ще дойдат парите.

40

Анонимен

преди 1 година

Само за справка,според БНБ през първите девет месеца на годината фирмените депозити нарастват с рекордните 23 процента или казано като сума, работодателите са"спестили"рекордните ОСЕМ милиарда лева за първите девет месеца на 2022 година!Ако има как да се провери,то се обзалагам че въпросните "спестявания"са на 95% от тия същите червени"работодателски"организации с абвиатури КРИБ,АИКБ и БСК които винаги са били противници на вдигането на МРЗ и доходите като цяло във България!

39

Лакомигазове

преди 1 година

До Анонимен 47ДЕМЕК,РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МИНИМАЛНА И ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА Е 20 ПЪТИ?!И ТЕ ИМАТ ЕДНО ШКЕМБЕ И ЕДИН ГЪЗОПРОВОД,ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ!

38

анонимен0

преди 1 година

ракетата от Полша, трябваше да падне върху 240 глави

37

До46

преди 1 година

Удобно същите тия депутат са си обвързали своите заплати със средната в страната и на всеки три месеца те се коригира а именно три средни заплати е минимума възнаграждение за тях,ама когато трябва да се приеме евро директивата МРЗ да е 50% от средната и да се коригира поне в един път годишно,почват да вадят от хиляди кладенци вода!

36

Анонимен

преди 1 година

Имат съгласие обаче да си вдигнат техните заплати след нова година ще са 13.000лв и обяд за 5лв, а вие Н.аивници чакайте политическата мафия да вдигнат пенсии и заплати

35

Анонимен

преди 1 година

За депутатите има по 500 лв. да им вдигат четири пъти в годината заплатата, а за тези които наистина имат нужда няма. Хорота вече са отвратени от политиката и на всички им е ясно, че властта не мисли за тях, те се борят само за собствената си изгода.

34

Анонимен

преди 1 година

38 прав си. Сега само паралиите правят деца, по градовете поне. Кльощи с тлъстаци само може да се видят и по 2,3 деца едно след друго да се застъпва майчинството. Те до тези пари не са опрели, дори реален трудов стаж нямат. Някои злоупотребяват яко, то си им личи че не стават за никаква рабита, само да се кълчат в парка. А да не говорим за тия дето 9 месеца в болничен, но искат да ходят на шопинг в Турция. То бива нагли.

33

Xaнky Бpaт

преди 1 година

"PA3EДИHEHИETO ПPABИ KPИ3ATA"

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ГЛАДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ У БЪЛГАРИЯ ---ХВЪРЛЯТ ПАРИ ОТ ПРОЗОРЦИТЕ НА РЕКЕТЬОРИТЕ , ЗАТОВА ГЛАДУВАТ!