87

Анонимен

преди 1 година

На Радев защо му трябваше да сваля ГЕРБ от власт? Много добре си управляваха и проблемите бяха малко. Сега всички виждаме в какво блато ни вкараха Радев, ПП, ДБ, Хаджигенчовците и пр. Хем некадърни, хем много им се властва. Народа страда.

86

Говорит Москва

преди 1 година

Ментора на канадските аферисти - Мазната фурaжка, отново изпълзя изпод полата на Деса .

85

Генералът

преди 1 година

Радев е най-големият риск за сигурността на България.

84

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До Анонимен 94 Радев каза чий е Крим.Сега да каже чия е Украйна. На украинците или на руснаците.

83

Анонимен

преди 1 година

А Радев како прави на тази конференция, подслушва за руснаците ли?

82

Ти да видиш..

преди 1 година

Радев като че ли се е осъзнал , или НЕ.

81

Анонимен

преди 1 година

Всички парийки не рзбраха включително и президента че хората не искат украинци в България и и за капак и оръжия да подаряват

80

Morski

преди 1 година

Радеф, ама много искаш да управляваш, ама хич не можеш, а и си некадърен! И ДА НАПОМНЯ, ЧЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ДА ПАЗИШ ЗАКОНА И РЕПУБЛИКАТА, А НЕ "КОХОРТАТА СИ" - ЦИТАТА Е ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА СРЕЩАТА С ДБ! И ДНЕСКАДЖИИ СТИГА, СТЕ МИ ТРИЛИ ПОСТОВЕТЕ, ЗА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ШУШОНА ***!

79

Анонимен

преди 1 година

Зелен чорап, чий е Крим, бе?

78

Анонимен

преди 1 година

Радев е ***.

77

Анонимен

преди 1 година

Унищожихме си цялата армия и енергетика под давлението на същите Евроатлантици, които сега искат да дадем и това което не е унищожено. Питам се що за хора искат България да изчезне от картата на света, чудя се на избирателите им как не виждат че хората за които гласуват са обиколили целия политически спектър от най ляво до най дясно по няколко пъти и днес са се приютили в ДБ. Христо Иванов не беше ли в правителството на Бойко? Ако не народа, историята ще ги съди.

76

Анонимен

преди 1 година

Турция е след САЩ най-боеспособната държава в НАТО. Но Турция в Турция се строи ядрена центала, ще се строи и още една, от Русия. Турция не си спря газовите доставки от Русия, не се призъедини към санкциите, измислени от ЕС и САЩ. Аз не вярввам, че САЩ< Великобритания, франция и т. н. ги е еня за българския народ и за българската земя. Ердоган знае, че не ги е еня и за турската.

75

Мишка Болшевишка

преди 1 година

Радефф Спри да плашиш хората и прави това което правят всички Натовски държави защото ТИ подкопаваш доверието на съюзниците към нас и съответно националната ни сигурност

74

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица министърът на еъбшните работи на Унгария е бил за пореден път в Русия, за форум на Росатом, по повод започването на втора атомна централа,която Росатом започва да строи в Унг,По този повод министърът за пореден път каза:Ние разглеждаме инергийната ни сигурност като част от националната сигурност,Който пречи на енергийните ни проекти,го разглеждаме като атака към националната сигурност.Колко енергойни проеката ни унищоциха "съюзниците "по НАТО и ЕС? Не водят ли война срещу нас?

73

Зозо

преди 1 година

Рундьоооо, ами утре в Косово ако започне войната, а? Или за това дума не обелваш?

72

Данчо Близнаков

преди 1 година

До сега нищо добро не е направил Радев за Русия...О ...извинете....ЗА БЪЛГАРИЯ.

71

Анонимен

преди 1 година

Е то едните не бяха ли от ГРУ а другите от КГБ.Та сега първите превземат държавата.От Европа няма ни един,а ако има тук там някой Европа не го подкрепя.Предпочите първите.Нали се сещате как Бойко,бившия президент и отнзи от Плевен никога не се плюят.Сега се цяло театро играят пак президента и Бойко.Българите са объркани -не знаят на къде да хванат.Всички го играят проевропейци,а действат в полза на източната държава.

70

Анонимен

преди 1 година

Радева изо_кал нова путинска фъш_кия и днес!

69

Анонимен

преди 1 година

По-тежка перспектива от тази за България има ли??

68

Анонимен

преди 1 година

Ми направи нещо по въпроса фатмaк, стига повтаря опоркитe на мутрофановa.