54

Сашо

преди 1 година

Неграмотно написана статия, пълна с лъжи! Било минус 20 градуса!!!!!!!! Как да не се смееш!!!!

53

пенчо

преди 1 година

Точно пичовете от полка "Азов" са почти само етнически руснаци, точно като майката на братята Кличко, но обичащи свободата и ненавиждащи сатрапа-крадец-Путинчето! Именно полкът "Азов" е острието на украинската армия. "Духът на Киев"- п/к Михайло Матюшенко, също беше етническси руснак, който в първия ден на агресията сам свали 6 руски изтребителя и така-почти всеки ден до средата на юли, когато бе свален от зенитна ракета над Черно море, а трупът му бе донесен от вълните на Черно море- до Царево

52

Иван

преди 1 година

Хубаво за руските престъпления пишат само някои от 5500-те рускини, живеещи в България. Карат и децата си да го правят, особено ако са напълно дебилни. Повечето са страшно неразвити умствено, на много- посолството плаща. Плашат ги, че ако не пишат гадости против Украйна, ще им спрат жалките руски пенсиийки- по 50-60лв. Но по принцип рускините тука са 5-та колона и трябва да се изгонят обезателно, още повече почти всички са разведени, мъжете им не могат да живеят с тях!

51

Анонимен

преди 1 година

Трагедия за бг преписвачите, ***.

50

тя

преди 1 година

Украинците са жестоки ! Тоя много говори ,но руснаците не са ги убили !

49

Анонимен

преди 1 година

Публикациите на доказателства за престъпленията на украинските нацисти продължават.На една снимка от село Малая Роган, Харковска област се виждат цивилни,убити от укронацистите. Игор Блохин позира на фона на телата, нацист от "Кракен", който беше създаден през февруари тази година от оцелелите нацисти от Азов и местни престъпници.

48

2

преди 1 година

И това е коз в ръцете на Зеленски-или Русия ще откаже да преговаря(тогава Зеленски,който е под натиск от Запада,изискващ преговори,ще каже,че самата Русия не иска преговори),или ще се съгласи,че това сериозно ще подкопае доверието на руснаците в Кремъл и деморализират обществото и армията.Видеото, между другото,е старо,най-вероятно от лятото.Защо беше публикувано точно сега?Апелира се към чувството за справедливост на руснаците и предизвикайте омраза към ВСУ,отменете евентуални преговори.

47

1

преди 1 година

Появи се още едно видео, на което се вижда как избиват руски войници, които са се предали. Украинските политически канали в Telegram пишат, че подобни видеоклипове в момента са изгодни за украинските власти. На Запад все още си затварят очите за това, докато в Русия реагират с голяма омраза. Клиповете са насочени именно към руското общество, което трябва да поиска спиране на преговорите с Украйна.

46

ЦИПСО

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни

45

ЦИПСО

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

44

ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

43

ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

42

Анонимен

преди 1 година

Художествени измислици в стил ЦИПСО!

41

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости

40

Социално дистанциран

преди 1 година

Ей мушмороци, без Гугъл транслейт сте загубени, а?Бездарни-ци

39

До 49

преди 1 година

Героична украйна? А знаеш ли, че в продължение на 8 години, всяка година от които НАТО обучаваше по 10 000 украински военни? Всяка година х10к..... Това са 80 000 военни тренирани да водят съвременна война! Руснаците вкараха 1% от армията си, подцениха украинците и платиха жестоко, но не си мисли, че Русия няма армия. Ако това беше истинска инвазия на границата щеше да има поне 500 000 руски военни.Сега прочети пак първите изречения и ще разбереш защо руснаците няма да позволят укропите в нато..

38

Анонимен

преди 1 година

Героична Украйна развенча мита за "непобедимата" армия на Мордор.

37

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ви ги чете тези истории на провокации. На нищо не вярвам аз.

36

Анонимен

преди 1 година

Как какво??? Командировани бяха във вечните бойни полета :D

35

(-_-)

преди 1 година

Същата глупост като Македония е Украйна, но на по-голям мащаб. Опровегайте ме!