26

Тон

преди 1 година

Личи си че не е добре!

25

Тон

преди 1 година

Само *** по рождение, в ЕС!

24

Анонимен

преди 1 година

Засега се къпен по веднъж седмично за 10 мин. макс , но ако Европа продължава да я "управляват " подобни неща като това на снимката , скоро ще се къпем веднъж годишно за по 1 мин. !

23

Анонимен

преди 1 година

Този по принцип хич не изглежда много умен , ама пъ+к той бил по-зле отколкото изглежда !

22

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПроСоТо...е да,но..ЗА СЕГА !...Викам да почакаме малко,а?..

21

До ПроСоТо

преди 1 година

Сака не,старчето Борел може да е малко разноглед ама поне няма навика да се сдрависва с духове!

20

ПроСоТо

преди 1 година

така....САМО за тия,които НЕАНГАЖИРАНО могат да гледат на нещата:..-Вижте лявото и дясното око на Барела!...-Две съвършено РАЗЛИЧНИ излъчвания,което говори за тежки МОЗЪЧНИ проблеми..

19

ПроСоТо

преди 1 година

тоя Варел поразително напомня на бай ви Дън..Разликата е в това,че ОНЯ е УХИЛЕНО старче,а тоя е ..бая "кавардисан"...На всичко отгоре е и кривоглед /бангьоз/....Щастливи,щастливи "Европоданици" !!

18

Анонимен

преди 1 година

Жозеп се изхвърля тарикатската като казва "ние напредваме към "Глобалния портал", който ще промени играта в Централна Азия". Какво означават думите му? Най-вероятно еесовците са решили да променят маршрута на китайската инициатива "Един пояс, един път", който се подготвяше да минава през Русия. Работата пак опира до заобикаляне и изолация на Русия. Ще му се отвори ли парашута на Жозеп?

17

Факт

преди 1 година

Тоя и на екран да го видиш пак трябва да му забиеш ламар и когато и да го направиш все ще е късно

16

Анонимен

преди 1 година

И защо "ЕС губят Африка"? Нали западните "демокрации" са най-? Що така хе ги щат? Що така за толкова години Под западно управление не са оставили добра следа? Защо Гемания и Франция държат войски в Гана например, от много време? И местните им горятзнамената? Защо арабските страни не ви искат? Където и да отидат, виспите функционери на най-големите западни държави все УПРЕКВАТ местните, все ги поучават и им поставят ултиматуми. Какво са ръгнали в Узбекистан? Оттам как ще прекарат суровините?

15

Азербайджан

преди 1 година

Е сключил договор с Русия за купуване на 1 милиард куб. метра руски газ до 31 март. Ха познайте на кого ще го препродава на 3-4 пъти по-висока цена? Ама щото става демократиче...

14

Анонимен

преди 1 година

На д. ъ. р тия ве щер няма да му се наложи да студува. На тези, които честно с труд си изкарват хляба, най-вероятно ще се наложи.

13

Анонимен

преди 1 година

Васал и предложения,две напълно несъвместими понятия,виж за адаптирането старчето е право,Европа ще не ще,ще и се наложи да свиква със всичко което и бъде наредено от господарите отвъд голямат вода!

12

Анонимен

преди 1 година

EС не бива да ПРЕДЛАГА алтернативи на страните членки. Глобален портал (Global Gateway) са едни 300 милиарда до 2027г. за обучение, наука, здравеопазване, търговия и др. според "визията" на някой. Тези наистина не са НПО, много по-лошо е - октопод, когото спипа, не пуска. Ще ни обучават, лекуват, /и разболяват/, както те решат.

11

Albi

преди 1 година

Към кое? Студ и глад.

10

Анонимен

преди 1 година

Какво можеш да предложиш бре,съюз който седи и гледа като ощипана мома,как неговите "съюзници" Нагло Британия и Говедария му гърмят кръвоносната система(газопроводите)от Русия захранващи промишлеността на Европа няма и не може да предложи НИЩООО!

9

ма мола ви се..

преди 1 година

Този нищичко не може да предложи...та ЕС са васал на Щатите...завоювани и колонизирани под маската НАТО. Ако не бяха,нямаше да има такава самоубииствена политика,само и само да угодят на САЩ и да си банкрутират държавите...сал една Унгария не си продаде интересите в полза на американците и им тегли една на бюрократите...щели да предлагат...и какво повече имат,че да предложат...до сега имаха конкурентно предимство на базата на евтини енергоресурси от Русия..сега го изгубиха...спечели Китай,

8

Анонимен

преди 1 година

глупости колкото си искаш ако бяхте умни немаше да я има тази криза вашите санкции ви унищожиха слушай какво ви каза путин вие си стрелате в крака си тези санкции ще останете сакати инвалиди

7

Адмирации

преди 1 година

Тя Европа, демографски е умряла до края на века. Някой ако види статистиките на раждаемост и средна възраст на населението на европейските държави, може да се депресира