15

Ъхъ !

преди 1 година

Кой си ти , дето се справяш прилично ? Аз не мога да се справя - парите ми свършват още през първата седмица след получаване - получавам 467 лв. Ти се справяш прилично , защото ти дават много пари ( не ги изработваш , а ти ги дават за клечене около партийни величия).

14

П.К.

преди 1 година

Тези вероятно са с предплатени договори. Бълват смехотворни измислици и си въобразяват, че техните опити за внушения ще открият тълпи от балами??? Самите те, влизат ли всекидневно в магазините на веригите-маркети? Не са ли виждали как продуктите от първа необходимост за нормално съществуване на хората ката ден са с нови/новички етикети??? И с цени ВСЕ НАГОРЕ? ТОВА ЛИ Е "ПРИЛИЧНОТО ИКОНОМИЧЕСКО СПРАВЯНЕ"??? Хайде де. Разправяйте тези приказки на улавите...

13

гост

преди 1 година

Къде е тази война нали Путин каза че това не е война значи не вземаме страна в войната.Просто продаваме стоката си която законно сме произвели не сме я краднали.Руснаците как купуват от Иран.

12

Бизнесмен

преди 1 година

Така е. Бизнесмените си правят бизнесите и изобщо не се интересуват нито от избори, нито от партии. Интересно е мнението, че се справяме добре икономически. Според мен, се справят добре, само тези, които знаят как се работи истински. Държавните служители не са от тях.

11

Българин

преди 1 година

Най-после някой да каже, че сме във война. За това и се ковсултираттолкова много. Никой не иска да управлява България сега.

10

До Анонимен 7

преди 1 година

Още от феруари могат да се проследят във флийтрадар полетите на укроопските Ан, които кацат в София и Пловдив. Отделно има клипове от българо-румънската граница с американските конвои, с които изнасят техника, дори американска... видимо укрите са го закъсали с техниката щом краварите им дават хъмвита с пустинен камуфлаж...

9

Краси

преди 1 година

Комунистът Радев го доучваха в САЩ,но той си остава комунист-руски слуга !

8

Анонимен

преди 1 година

Разбрал той от война. Да не дава Господ!

7

селянин

преди 1 година

с кого водиме война

6

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам дали сме във война, ама всячески се опитват да ни вкарат. Днес към 10ч. говорих с приятел от Поморие по телефона и каза че над него лети гигантски военен Антонов с азимут на полета Север - Североизток.... Едва ли ще носи топли дрехи за укрите.... Доставяме им оръжие като стой та гледай, а това вече индиректно си е взимане на страна и участие в конфликта!!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Хахахах, "президентът е руски". Колко директно казано! Един вид, национален предател.

4

анонимен

преди 1 година

Я обяснете подробно в каква война сме, че не е ясно. Може би се каните да ни натресете такава, но ние сме неутрални. Пратете вашите синове, вървете и вие там, но обикновено става обратното - хиляда болести ще им изфабрикувате, ако вече не сте?

3

Кич

преди 1 година

И ние ли сме във война?! Не знаех.

2

Анонимен

преди 1 година

В каква война сме бе? Болни интереси на болни мозъци сте всички

1

Анонимен

преди 1 година

"Икономиката бумти, защото бизнесът си прави бизнес без да се кланя на никого" - Бизнесът бумти, защото баш в хау стават най-сладките далавери.