17

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно съм убеден, че новите избори ще доведат до още по нисък резултат за ПП и ДБ. Те се надяваха на победа на предходните, а се оказаха губещи, сега пак се надяват на добър резултат, но той вече няма от къде да дойде, еуфорията от 2020 е невъзможна в днешно време. Не се лъжете от коментарите, все пак за тези две партии са гласували над половин милион стоящи пред компютри, а гласоподавателите на техните опоненти са на полето и нямат време за чатове.

16

LOL

преди 1 година

Гледам коментарите и се чудя дали са от платени *** или просто хората са неадекватни и тотално манипулирани от герберунгелите.Машините не са на Мадуро бе ***. Навсякъде били отхвърлени...айде бе? Ами в Белгия гласуват машинно с точно същите машини. Столицата на ЕС бе умници!И точно тези машини за които тиквата говори, че не ги искал...ми той ги е избрал бе! ЦИК с председател от ГЕРБ ги е избирал!Само човек с нулева интелигентност може да повтаря тотално неадекватната тиквена опорка

15

Анонимен

преди 1 година

Всичките дребни партийки натискат за нови избори горките си мислят, че ще имат друг резултат...

14

За 9

преди 1 година

Грешката означава, че файла с данни има некоректна дата/час - което пък означава, че данните не могат да бъдат прочетени заради повреда на носителя. И да, на вас флашка не ви ли се е повреждала от нищото? Случва се да дефектират тия носители, но това изобщо не е фатално и е видно че се случва много рядко.Всякакви бълнувания за подправени машини са изцяло в полза на мафията.

13

зепи

преди 1 година

поредният платен ***

12

LOL

преди 1 година

Разбира се, че вече ви подготвят за новите избори изцяло по обновените правила на МАФИЯТА! Е този път вече кокала няма да бъде изпуснат. Никога повече никакви демократични формации няма да се доберат до власт. Никога повече мафиотската власт и схемите няма да бъдат застрашени. Това е ГАРАНТИРАНО от новия изборен кодекс.

11

Зозо

преди 1 година

Рундю - руснака ще даде 3-ти мандат на Янев това се знае от близо 2 месеца - 02.10.2022

10

Майора

преди 1 година

Абе доц. Инджов , да не би и ти да си от ДБ , че да казваш че са прави за машинното гласуване? Та нали благодаение на тези машини и спфтуера от хора на ДБ постигнаха това! А откъде накъде ще ме принуждавате да гласувам с машините на Мадуро след като са отхвърлени в демократичноте страни!

9

Началото на края

преди 1 година

Някак си незабелязано минава факта КОЛКО ПАРИ ОТ И БЕЗ ТОВА ОСКЪДНИЯ НИ БЮДЖЕТ СЕ ХАРЧАТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ....Милиони.... И голяма част от тях си ги прибират партиите без значение дали влизат в Народното събрание или не.... Нови избори.... Ами добре, НО ЗА СМЕТКА НА УЧАСТВАЩИТЕ ПАРТИИ а не от народните пари.

8

Анонимен

преди 1 година

Закрийте парламента и президентството най-добре и се управлявайте децентрализирано с пряка демокрация, като швейцарците.

7

За 8

преди 1 година

Куриозът беше обяснението, че съобщението се появило, защото защитата сработила. Било нормално. Ама само на 3бр. машини. А на останалите дали е сработила?

6

Me

преди 1 година

Сега с новия избирателен кодекс ще има стабилност за всички крадливи ***.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези "нови избори" ще са за 7-ми път.. Подигравате ли се с нас? Искате пак да изскочи ново комунистическо пиле ..

4

Анонимен

преди 1 година

Ам чи нал нямаши да има разлика при нови избори?

3

ти да видиш

преди 1 година

Какво значи големи компомиси бе другари доценти и професори?!?По време на управлението на герб,дпс винаги са били невидимата ръка на неговото управлние,а новите комунисти от бсп изключително бързо може да се сдушат със старите комунисти от герб.Кое е ГОЛЕМИЯТ компромис тука?!?*** от т.нар.патрЕоти спомняте ли си как влязоха през 2017?С огромен озик на омразата,предлагане да се национализират безброй неща,всичко което е АНТИевроатлантически настроения,но си спретнаха софрата,европата млъкна

2

Анонимен

преди 1 година

Нови фалшифицирани избори искат да направят.

1

баба мара

преди 1 година

избори 2023 г с нови лица и нови идеи тези които са сега 30 години се мотаятпо коридорите на нс в лично облагодетелстване партии няма а икон групировкихората не гласуват не заради машините а заради цър-ву-лите от 1878 до сегавинаги на грешната страна резултат 1944 111 000 кв км и 6 милиона сега есъщото положение страдаме заради цър-ву-лите