57

Анонимен

преди 1 година

Не се ли опасявате,че при следващите избори електоратът на ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП ще намалее, а ще се увеличи този с 'не гласувам за никой', на ДПС и на Възраждане?

56

Анонимен

преди 1 година

Тия нашите глуполози живеят в паралелна вселена.

55

Анонимен

преди 1 година

Избори до дупка.

54

Христо Христов

преди 1 година

Естествино, че нови избори са по-добър вариант! Нови избори, докато има мнозинство за излизане от ЕС и НАТО!

53

Анонимен

преди 1 година

никакви коалиции, никакви компромиси към статуквото, статуквото се опитва да спечели изборите с фалшивите си избирателни списъци и хартии, дано мафията не заграби отново властта с купен вот, починали, но гласували, и невалидни бюлетини (невалидните винаги са гласове против статуквото)

52

Анонимен

преди 1 година

Нови избори - Да, но този път за хора, на които им пука защо не ни включват в Шенген, защо не падат американските визи, никакви самолети повече, цената на горивата, повишаването на доходите.

51

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори лодкарите и подмянаджиите са в канализацията

50

Инженер

преди 1 година

Не ги знам политолозите на какво са ги учили, но нали имаше много нови избори през последните 1 - 2 г. Е, и какъв е резултатът от тях. Политическа криза, правителство след правителство, министри след министри.

49

фф

преди 1 година

Сега с хартийките всичко ще си дойде на мястото ГЕРБ ДПС и БСП ще имат пълно мнозинство

48

Гербер

преди 1 година

Новите избори ще се проведат бързо и ефективно, защото хартиените бюлетини не само вече са напечатани, но и попълнени - остава само да се преброят (от наши ора)!

47

Анонимен

преди 1 година

Върнаме си хартията...вече е време за избори....удриииии

46

Анонимен

преди 1 година

Много се чудя на народа ми, за който темата машинно или хартиено гласуване е толкова важна. Толкова добре ли живеете, никакви проблеми ли си нямате, че си ги създавате. Това ли е според вас въпроса на дневен ред. Че то на последните избори ГЕРБ победи втория с цели 5%, а гласуването беше изцяло машинно. Има ли някакво значение този въпрос или има десетки по важни задачи за решаване.

45

Анонимен

преди 1 година

ББ е дъртак вече, още няколко годинки или инфаркт или инсулт ще го тръшне и герб изчезват. БСП до 5-10 години няма да влязат в парламента, няма кой да гласува за тях ,

44

София

преди 1 година

И до кога така? През половин-една година избори и накрая резултатите едни и същи с леки девиации. Да намерят там общ тон, да правят правителство и да се приключва. Държавата е замръзнала заради тях и техните глупости. Особено на разни измислени лодкажии и разни провалени в кариерен план канадци.

43

Сусо

преди 1 година

Бесепето така или иначе са исторически обречени!

42

Анонимен

преди 1 година

До пена Зависи какъв тормоз са ни приготвили за зимните месеци, и кой ще го отнесе като главен виновник.

41

До пена

преди 1 година

Много ид и отско изказване. След като НС не работи, се правят избори. Резултатите ще са такива, каквито ще са.

40

До пена

преди 1 година

Винаги са различни резултатите. А какви ще са - не е твоя работа - каквито - такива. Щом това НС е некадърно вече 1,5 месец да излъчи правителство, не приема важни закони, не гласува бюджет, а се занимава само с глупости, като отпускане на помощи на държави, с които нямаме нищо общо, е наистина най-добреда серазпуска. Не върши работата, за която е избрано.

39

пена

преди 1 година

Верно ли има ид*оти, които си мислят, че на нови избори резултатите ще са различни?

38

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да сменят статистиците си. На последните избори явно много са ги излъгали, защото двамката изглеждаха изключително шокирани след обявяване на резултатите. Единствения начин ПП да привлече гласове е категорично да се откаже и заклейми БСП, като по този начин ще превлече гласоподаватели от ГЕРБ, сваляйки процента на последните. БСП дърпа реформите надолу, обаче новите уж реформатори се правят, че не го виждат и това поражда съмнения в искреността им.