4

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е да се изхвърлят"гнилите"ябълки от Съдебната система и от силовите структури.Едното без другото е без всякакъв смисъл.И да се премахне съдебния имунитет.Нали така повелява Конституцията,че в демократичните общества всички са равни без значение от служебно положени,богатство и т.н.Ако пречистването,не се случи нищо няма да се промени а напротив,ще се задълбочи и ще има милиони щети за държавата и най-вече престъпниците във властта и тези с тоги ще подкопават доверието в държавността.

3

Анонимен

преди 1 година

Статията е всъщност едно голямо нищо. Отново се занимава с един от несъществените проблеми - главнияпрокурор. Мен ме интересува какво конкретно се предлага като съдебна реформа. Докато няма конкретика по този въпрос, има дупка в политиката и управлението.

2

Анонимен

преди 1 година

Десетки години се жонглира с понятието "съдебна реформа", а промените, видите ли, тепърва се обмислят. Циркови артисти-лецедей.

1

Германов

преди 1 година

Защо изтриха постовете затова, че ме изтезават мутри и полицаи близки до лицето Иван Стоименов Гешев и бившият Премиер Бойко Методиев Борисов!? 7пъти бягам от България заради тези изр.оди с власт!