78

Анонимен

преди 1 година

Прав е Биков, че демокрацията е за всички, но наши не е демокрация, няма демокрация без върховенство на правото, каквото в България няма. България се управлява от шепа олигарси, които си *** народа и си правят каквото си искат.

77

=

преди 1 година

Хич не ме интересува какви били партиите от "хартиената коалиция" и колко готини и модерни били флашкаджиите.Като инженер по електронна техника,с голям опит и квалификация съм наясно,че мадуровските таблетчета с мижавия им софтуер и разнасяните от сулю и пулю флашки са безкрайно лесни за фалшификация на резултатите от изборите. 15 служители на Сиела, фирма свързана с ПП и ДБ обсужват приватизираните ни избори и ще са абсолютни балъци ако не се възползват, но май балъците сме ние.

76

Къде беше това

преди 1 година

***,бикOFF,когато Българският народ народ излизаше на протести и вкарвахте от майчината ти родина истамбулска полиция да бият народа.Нема такова животно.

75

Щ vi + Щ до 94 Анон.

преди 1 година

Ако на ГЕРБ сърбахме попарата 12 г. на ПП сърбаме отровния буламач от както са се появили и сигурно още ще ни тровят, заради зомбирани поддръжници.

74

мира

преди 1 година

Този е самозабравил се *** Отвратително човече . Гледах го 3 мин с Лора нагъл *** и прави всички хора прости .имало и верни протоколи какво толкова че някой показва зачеркнати преправени и др неща Той е просто едни неморален нагъл тип как гледа деца и коя майка го е възпитала се чудя И ще гради нация българска чесна учена просветена а чакай от умрял писмо Това са *** в герб

73

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ винаги внасят разделение сред хората. Сега насъскват протестиращи срещу непротестиращи. ГЕРБ няма да се промени никога. Малко ли ни бяха 12 год.?!

72

Анонимен

преди 1 година

До Теодоро Теодоро,Теодорооо,къде искаш да се върнеш....

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен : И като им сърбахме попарата сега какво? Как живеем с цени на храни и облекло със 100 % по-високи, 5 пъти по-висока цена на газа от лятото на 2021 година,занемарен градски транспорт,спрени всякакви строителства и поддръжки,в пъти увеличена престъпност,на всяка крачка бедни и просещи хора,клошари,мърсотия и хаос по улици и спирки,дрогирани и пияни шофьори,безхаберие и некадърност в управлението,безкрайни лъжи и ограбване....да изброявам ли още ? Вярно ли е това,отговорете си!!

70

Анонимен

преди 1 година

По добре избори отколкото герб да ни мачкаСьрбахме им попарата -12 г

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ние пък си искаме хартиената бюлетина! Не вярваме на ОТХВЪРЛЕНИТЕ от всички държави (с изключение на Венецуела и България) машини ! Ако сме съвременна демократична държава трябва да имаме право на избор как да гласуваме! Какво толкова страшно има-това е въпроса!!!! Кирил не иска да му разваляме рахатлъка,нооо не става така,Кириле,всичко излиза наяве! Осъзнайте се,поне малко!Стигат ни вече вашите изтъркани клишета за престъпност и задкулисие,защото ВИЕ,Кириле сте точно тези!

68

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ

67

Анонимен

преди 1 година

Изборът за Боко е лесен - затвор или машинно гласуване. Няма печеливш ход.

66

Теодоро

преди 1 година

биков СКОРО ЦЯЛКАТА ВИ КЛИКА В ДРАНГОЛНИКА!!! СЛАВА НА БСП И НЕЙНИЯ ЛИДЕР ГОСПОЖА НИНОВА

65

Прост

преди 1 година

Ако демокрацията ни виси на мадурите на Борисов и Доган, ПИКкаем ти на демокрацията.

64

Мадуро или немадуро

преди 1 година

Мутрата трябва да избира между съд и затвор за купуването на Машините на Мадуро, или машинно гласуване. Той плати Машините на Мадуро. Ако са Машини на Мадуро - в затвора. Ако не са Машини на Мадуро - машинно гласуване. Избирай.

63

Наблюдател

преди 1 година

И тоталната корупция на ГЕРБ и ДПС касае всички.

62

Анонимен

преди 1 година

Мутрата купи Машините на Мадуро. Да се осъди за купуването на Машините на Мадуро. Защо е купил машини от Мадуро? Да отговаря и да се арестува. ЦИК ги била купила, а той ги платил и само финансирал. Колко пари даде на Мадуро?

61

Жендар

преди 1 година

Пийвам си кафенце от капсули, след това ще чистя пода с мокри кърпички и по-късно може да се явя на спонтанен протест в полза на Кики и не на последно място "мутрата" е виновен че сам некадърен.

60

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е секта, ГЕРБ е тоталитарна партия, която прави фалшификации, за да си добави още 10-15 процента над фйеновете си, купува всичко по махалите, по общините. Мафиотска организация на общинско ниво. "Пари-избори-пари" - това е цялата им философия и партийна програма.

59

Наблюдател

преди 1 година

Ще фалшифицирате изборите, както и да го въртите!!! Трябва Ви хартиената бюлетина, защото иначе е доста по трудно с ***, нали?