46

П.К.

преди 1 година

Този с големите алкохолни сенки под очите не беше ли от зловещата държавна сигурност? И сега води "отбор юнаци" към "демократична" България? И на всичкото отгоре е в "ръководството" НА БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ??? МИЛИ БОЖЕ! ИЗБАВИ НИ ОТ ТЕЗИ "демократи"...

45

Анонимен

преди 1 година

Този комунистически престъпник продължава да се показва по телевизията и да участва в управлението на държавата. Никакъв шанс за шенгени стандарти на живот и права на хората.

44

Алеко

преди 1 година

Генералчето никой не го иска!

43

Щ vi + Щ

преди 1 година

България извади голям късмет, че падна отровното редовно правителство, в противен случай оттичахме в канала.

42

милиарди,а

преди 1 година

До Анонимен Ако имаше откраднати пари,мислите ли,че Рашков щеше да го пусне метър!?Арестува го без доказателства,непрекъснато заплашва с документи,но до сега всичко е пушилка!И последно,ако Герб не се бяха намесили,ПП и ДБ щяха да продадат енергетиката на България барабар с атомната централа на джеимскорп за 1 млрд,и след това щяха да смучат евромилиардите за енергетиката!Хората не разбират каква беля щеше да стане!Не случайно краварите се разграничиха!На ПП и ДБ трепането им е малко!

41

Анонимен

преди 1 година

Като го видя и ми се повръща - др атанасов , даже буцо ми става симпатичен за момент

40

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

Генерал ГНОМ - ЖАЛЪК ДОЛЕН ЕГОИСТИЧЕН *** ОТ ВРЕМЕТО НА БКП !!!

39

Alex

преди 1 година

Да краднете заедно ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Смятай щом бай тошовския разградски бкп прокурор за една нощ от заклет пазител на партията стана пръв демократ и вече над 30 години уж продава фалшиви надежди на народа без да има, какъвто и да е друг стаж освен в парламента. С такива демократични водачи още дълго страната ни ще се лута.

37

Анонимен

преди 1 година

Сегашните партии го докарват досущ като тези в началото на 30-те г. на миналия век. И после са изяли дървото от военните на 19 май 1934 г. за да тръгне България напред. За съжаление болшевишкият режим в България унищожи армията като национална иституция, защото я превърна в партийна. Сега нямаме армия , която да измете тези несъстоятелни партии.

36

Ангелина

преди 1 година

Да - те от икономическата ,схемаджийска групировка "обичат заедно " да плащаме заради тяхното управление ,а те да крадат обединено и по единично в строга йерархия на тяхната "партия" и себеподобни наглеци ,без оглед на "цвят".Едно е сигурно ,наближава времето ,когато някои "заедно" ще бъдат в специализирани заведения със строг режим.

35

Анонимен

преди 1 година

Тиквата трябва да напълни трапа възможно най-скоро!

34

Анонимен

преди 1 година

Я, Гълъб Донев, добре си ви управлява, няма спорове при него, защото човека не е от никоя партия!

33

Михаааал

преди 1 година

И този е лаком, ама много лаком.

32

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ВСЕ НАИ ПРОПАДНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ ДАВАТЕ

31

Уолеле..

преди 1 година

Заедно с теб ли бе 'Танасов... ужжассс.....!!!

30

Ива

преди 1 година

Танас е поредния не потребник ,който е от 1989 г. е в политиката и нищо ,ама нищо полезно не е направил за България и като министър при Костов и като депутат,освен да се занимава с подслушвания и с Борисов.Пълен негодник. Борисов не му е удовлетворил мераците да го направи вътрешен министър на и тоя не може да спре да мрази.Егати не...ща....стан...и..Ка

29

Анонимен

преди 1 година

До 30. Прав си за Бойко и Биков.

28

анонимен

преди 1 година

Изключитено отвратително същество! Само като го гледаш ти се повдига. Ако направиш труда и да се вслушаш какво приказва, то разбираш защо смятат дребосъците за гадняри и злобари.

27

Анонимен

преди 1 година

В България няма леви и десни, а само слуги на чуди посолства. къде ни е буржоазията?