31

П.К.

преди 1 година

И този, от комуняжката, уж партия, пък иска тез трошки на Мадуро, с които той винаги получава 99 процента??? Хората, на талази, на юруш ще минат отгоре му с трошките. Но няма да позволят някакви пройдо-хи да се разпореждат с всички нас...

30

Вд

преди 1 година

за това кой е Райчев четете книгата на проф. Емил Хорозов "Ограбването на българската наука". Проф. Хорозов е бивш шеф на Фонд научни изследвания и в книгата си описва с факти и подробности как Райчев и Кънчо (забравих му фамилията) сазаграбили милиони чрез фалшиви научни проекти и манипулации. За това пък истинските учени не са получили нито лев.

29

Реалист

преди 1 година

Дядо,ти също развращаваш,но пък си мислиш,че на милионерите е разрешено.

28

Ангелина

преди 1 година

Райчев ,Вие и компания всичколози ни отвращавате повече и от партиите .Всъщност - ВИЕ СОЦИОЛОЗИТЕ И РАЗНИТЕ ТАМ АНАЛИЗАТОРИ ,ПР И Т. Н. СТЕ ОСНОВНАТА ПРИЧИНА С ПОЛИТИЦИ - ПРЕОБЛАДАВАЩА ЧАСТ ДА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО ДРУГО ,А НЕ "ЦВЕТЪТ" НА НАЦИЯТА.ВИЕ ОБСЛУЖВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТЕЗИ "ПОЛИТИЦИ" И МАНИПУЛИРАТЕ НЕВЕЖЕСТВОТО ,КАТО ПРОМЕНЯТЕ "АНАЛИЗИТЕ СИ " СПОРЕД "ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА" И ЦЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО.

27

Петя

преди 1 година

Ха,ха,ха партиите развръщават а вие ич,изобщо сте далече от уменията си да развръщавате.Нв си мисли,че не схващаме на къде бивш и ти .Дъщеря ти още ли в партията на Дълги мошеник?

26

Анонимен

преди 1 година

Дедо не си прав! Има една мнооого голяма разлика от тези окупиралите властта и народа, от години потомствения ни политик, деца, внуци и правнуци не са народа, а крадци от народа. Социолозите им платени маши. България е като африкански колонат е шепа подкупни политици и тотално крадено и обедняващо население. А и Киро, Миро и Кокоро са низвергнати случайници, не и нормални хора

25

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха, ха, защото вие социолозите не лъжете като дърти ц...ни и не развращавате от години?!? Намерил се кой да дава акъл, този , червен Колю и шайката платени социолози, политолози, експерти даващи лъжливи и манипулативни мнения са тотална забрана. Сегашните ни политици и вие сте калта на обществото. България потъва и се обезлюдява, обезличава, профанизира от такива платени юди като вас, г-н Мазников!

24

Пенсионер

преди 1 година

Вече не гласувам, ама наистина няма да гласувам, Ако ЩЕ и извън земна партия да се появи пак няма да гласувам. Взимат си паричките и хич не ги боли за народа.

23

Есграон

преди 1 година

Правителствата на партиите извършват извращения с населението с цел лично облагодетелстване. С еквивалент на геноцид. Има документи и доказаъелства .

22

Анонимен

преди 1 година

Социолозите и политолозите също!

21

Хурката

преди 1 година

Накрая народа ще ви тегли една и ще ви запука мощно всичките мафиози и национални предатели.щото ножа опря кокала . И никакви хартии и бели автобуси няма да ви помогнат .

20

Ром'с

преди 1 година

До 15 Разрешено е двойното гражданство в Италия, Черна гора, Малта, Португалия, България..

19

Анонимен

преди 1 година

Партиите не развращават, а отвращават народа. Да не се чудят що намаляват гласоподавателите.

18

Антисоросоид

преди 1 година

И ти си от тях от една хранилка, а партиите служат на елита в САЩ, който развращава : ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТРАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ, ЮДЕИТЕВНУШАВАТ НА НАРОДИТЕ СВОБОДА ЗА ДА ГИ ТЛАСНАТ КЪМ ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ

17

Анонимен

преди 1 година

Ще наложел вето президентът! В демокрация уж живеем, ще ни налагат един единствен начин на гласуване. Направо да нареди президентът за кого да се гласува, само тоя обект/субект да е в машинката и да си дойдат нещата на място. Чл. 1 от едновремешната конституция обратно.

16

Анонимен

преди 1 година

А социолозите развращават ли народа?

15

Анонимен

преди 1 година

Райчев, като си толко печен, защо не написа, че всички пренебрегват въпроса с двойното гражданство, което ЕС не допуска! - явно, засяга децата им

14

Някой към 11

преди 1 година

Точно, ясно и кратко формулирано. Да се разбере от всеки. Синтез и разбор на случващото не само в България, а и по света. Световно изпростяване и грехопадение. Няма да е лошо Господ да обере доста версии....

13

Име

преди 1 година

Тоя да не се прави на луд!

12

Анонимен

преди 1 година

Опитът за промяна на изборния кодекс по този начин, от тези дискредитирани партии е позор. Те имат толкова ниско доверие и вече по-ниско стана. Париите стават все-по пропаднали в очите на хората. И пари да дават, за да се гласува, броят на гласуващите само ще спада.