Снимка: БГНЕС

“На 99% съм сигурен, че президентът ще наложи вето за хартиената бюлетина. Това е и негово право поне за един месец да наложи вето”, каза социологът Андрей Райчев в предаването “120 минути" по bTV.

Той подчерта, че голяма битка е било за тези машини. “Слави Трифонов отмени едни избори, когато стана втори, защото каза, че изборите са били фалшиви”, добави Райчев.

Според него по-вероятно е да не се сформира правителство в този парламент.

“Най-лошото е на какво обучават партиите, главно тези, искащи хартиените бюлетини, българския народ. Партиите им казват, че изборите са фалшиви. Те развращават народа. Обясняват му как всички власти са мошеници и не могат да седнат и да се разберат. Не могат да проследят 3 млн. бюлетини, а ще осигурят една честна държава”, смята социологът.

“Нинова си е въобразила, че низходящият резултат на БСП е заради машините. Това е абсолютна илюзия. Хората, които гласуват за БСП не са необразовани от някакви малцинствени групи, те са посветени, а повечето от тях са със средно и по-нагоре образование. ДПС си има своите съображения, те са свикнали на определени секционни доминации. Те са свикнали да печелят с хартиения вот. ГЕРБ внесе машите. Защо го правят, първо, защото още не знаят дали искат избори, или не, а второто е, че се опитват да отделят БСП от "Продължаваме промяната" и "Демократична България"”, каза Райчев.
 

Коментари Напиши коментар

32

П.К.

преди 2 месеца

И този, от комуняжката, уж партия, пък иска тез трошки на Мадуро, с които той винаги получава 99 процента??? Хората, на талази, на юруш ще минат отгоре му с трошките. Но няма да позволят някакви пройдо-хи да се разпореждат с всички нас...

31

Вд

преди 2 месеца

за това кой е Райчев четете книгата на проф. Емил Хорозов "Ограбването на българската наука". Проф. Хорозов е бивш шеф на Фонд научни изследвания и в книгата си описва с факти и подробности как Райчев и Кънчо (забравих му фамилията) сазаграбили милиони чрез фалшиви научни проекти и манипулации. За това пък истинските учени не са получили нито лев.

30

Реалист

преди 2 месеца

Дядо,ти също развращаваш,но пък си мислиш,че на милионерите е разрешено.