125

ъъъ

преди 1 година

Мачкай Зеленски УСПЕХ

124

ха ха

преди 1 година

Жалка русофилска истерия Агонията на русофила е страшна

123

Руските тролове

преди 1 година

Са на амбразурите тази вечер!

122

До 132

преди 1 година

Какво мачка бе пич? По-голяма излагацоя за Русия не можеше да има! Загубиха и Херсон трудна е работата на руския *** в България

121

123

преди 1 година

До xoxo.Прочетете цялата статия в уикипедия и ми кажете кое от казаното от мен не е вярно. Преди да напиша коментара изчетох и българската и английската уикипедия и написаното от мен са части от двете

120

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да си даде оставката и войната свършва за всички.

119

Русия е права

преди 1 година

До всички русофоби - Яд ли ви е, че руснаците въпреки помощта на цялото сатаНАТО и ЕС мачкат укронацистите? Нищо друго не ви остава освен да гледате безпомощно и да подсмърчате.

118

Хмм

преди 1 година

Другата хумореска за днес е, че Финландия вдига ограда на границата с РФ догодина. То вярно, че лисиците са напаст... Този евроатлантически съюз (между другото създаден за отбрана срещу евентуално немско нападение) става все посмешен :)

117

xoxo

преди 1 година

#123Има Гугъл,има Уикипедия,не се излагайте така с незнание,след като пишете тук,значи имате и интернет.

116

Анонимен

преди 1 година

Русия гори! Голям пожар в Санкт Петербург.

115

Анонимен

преди 1 година

До Помне думите ми Руските фашисти тепърва ще ядат бой" Помним, помним - Те първа, те втора, те трета.. те педесет и пета по целият фронт го ядът, украинските ***. Виж Телеграм

114

Хмм

преди 1 година

И да плюете, ако някой искаше зеления мъртъв, досега да са му видяли сметката. Играчите си играят играта, пък ние завиваме шоколада в станиол :)

113

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече трябва да избира. Да преговаря и да губи територии или да няма ток. Всеки подкрепящ удължаването на конфликта обрича нормалните хора на мизерия. НАТО и ЕС няма да защитат Украйна това е ясно вече. Имат ли евроатлантиците куража да помогнат на украинците като им кажат истината?

112

123

преди 1 година

До От Козяк Няма да е зле да се научиш на четене с разбиране. Копирал си някакви заглавия нямащи общо с темата и си повтаряш жалките кремълски опорки като папагал. То от тебе това се очаква да повтаряш квото каже шефа

111

Христо Христов

преди 1 година

Нямастрашно! ЕС и НАТО ще изнесат ток за Украйна. Ние например можем да пренасочим тока от АЕЦ Козлодуй натам. И без това ще го затваряме скоро с отпуснатите от ЕК за целта 30 милиона евро.

110

Космонавт

преди 1 година

Мордор ще фалира заради топлата зима. След нова година рашистите ще воюват с прашки, могат да започват да разглобяват лагери, за да използват сачмите. Колко русиниани станаха на пастет?? 100 000? Пастет Путин и кървавица Кадиров. Не трябваше руснаците да се заяждат с белите хора.

109

Хмм

преди 1 година

РФ изтегли своите и Херсон се превърна в мишена. Ако зеления има малко ум в главата, няма да праща свои под хиксчето. Руснаците имат възможността да го заличат от земята и да го построят отново. Междувременно в Донбас става все по-зле за "освободителната" ВСУ. Наркито можеше поне временното примирие да приеме, че да погледат световното. Той със сигурност ще го гледа, де - не вярвам още да яде дини в Херсон :) :) :)

108

Анонимен

преди 1 година

Абе вие добре ли сте бе за каква "Пустинна буря" говорите вие правите ли разлика от тотална война и това което провеждат Руските сили ? В Ирак се бомбардираше денонощно и се изтрелваха ракети на поразия без да се съобразяват със цивилното население жертвите сред населението беше над 1 милион. Във всички операции на сащ се процедира по този начин.

107

Анонимен

преди 1 година

руският македонец (украинец) все с нещо си е заслужил съдбата!

106

123

преди 1 година

До всички дето се изказвате неподготвени за Пустинна Буря. Просто прочетете целия текст за операцията и тогава коментирайте