7

Анонимен

преди 1 година

Водолеят пък, с тези свои управници - Нептун и Сатурн, няма нищичко общо с позитивизма също. Те не са и точно борбени, както се опитва тук да ги опише неразбиращия автор или преводач. Борбени са марсовите хора - овен, скорпион и то с добре поставен марс в хороскопа. Единствено от тук посочените лъвът е подходящ. Но оптимисти са клакиса - стрелците. Може и ентусиазираните овни. Като неразбирате - не се занимавайте или дайте статиите на човек, който се интересува и чете.

6

Анонимен

преди 1 година

Девата никога в никои астрологични книги не се описва като оптимист или като позитивна зодия. И това е невъзможно, с оглед основните характеристики на знака - педантичност, например, тя изключва позитивизмиа, т.к. натоварва своя носител неимоверно. Тук редовно някой си съчинява глупости, вероятно си пише плюсове на самия себе си или близките си. С това се опорочава цялата идея. Независимой кой в какво вярва, дори астрологията си има определени точни правила.

5

Да

преди 1 година

Аз в момента познавам една лъвица, която само реве и все е тъжна! Не знам какъв позитивизъм, преди години поддържах връзка и с една дева, която беше страшно кисела. И двама приятели деви, които са *** песимистите.

4

Анонимен

преди 1 година

Познавам няколко водолея и все са едни кисели, песимистично настроени, разсеяни, мързеливи и донякъде неадекватни. Мястото им не е в тази класация.

3

Анонимен

преди 1 година

Винаги като най-позитивен и оптимист е стрелецът. Девата въобще не е за тук. Има други качества, не и това. Водолеят също не е за тук.

2

То е ясно

преди 1 година

Зодия ДЕПУТАТ!

1

Водолей

преди 1 година

Аз съм Водолей с асцендент Рак и луна в Лъв. Но сякаш усещам асцендента ми Рак да ме определя, като човек, а не основната ми зодия Водолей. От водолея притежавам качеството, че съм инженер и се занимавам с нови технологии, лека странност. От лъва ми е леката суетност, понякога горделивост и превъзбуденост. А от рака ми е чувствителността, търсещ уюта и домошарството, и загриженост за близките хора и чувство за тъга когато се разделя с нещо и някога и леката мрачност.Но все пак водолея ми помога!