Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Тези зодии са оптимисти. Трудно се натъжават, не се сломяват, вярват в добрия край и не приемат трагично нещата. Предпочитат да виждат чашата като наполовина пълна. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Просто излъчват позитивност и са положително настроени. Те са уверени в себе си зодии, знаят, че могат да направят така, че нещата да станат по техния начин и гледат да останат спокойни. Оптимистично настроени са към всичко в живота им, което им помага да взимат решения. Не обвиняват, не се оправдават със ситуции или други хора, а просто действат. На предизвикателствата гледат като на възможност да станат по-силни и добри. Имат кураж и се надяват на най-доброто.

Водолей
 
Много силни личности са, което им помага да останат оптимисти. Щом веднъж си поставят за цел да постигнат нещо, нищо не може да ги спре или сломи. Борят се постоянно и не приемат "не" за отговор. Намират начини да успеят, мислят нетрадиционно и това, че са позитивни им помага, нещата се случват по-лесно при тях. За тях няма нищо невъзможно, не може да ги изплашите.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 месеца

Водолеят пък, с тези свои управници - Нептун и Сатурн, няма нищичко общо с позитивизма също. Те не са и точно борбени, както се опитва тук да ги опише неразбиращия автор или преводач. Борбени са марсовите хора - овен, скорпион и то с добре поставен марс в хороскопа. Единствено от тук посочените лъвът е подходящ. Но оптимисти са клакиса - стрелците. Може и ентусиазираните овни. Като неразбирате - не се занимавайте или дайте статиите на човек, който се интересува и чете.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Девата никога в никои астрологични книги не се описва като оптимист или като позитивна зодия. И това е невъзможно, с оглед основните характеристики на знака - педантичност, например, тя изключва позитивизмиа, т.к. натоварва своя носител неимоверно. Тук редовно някой си съчинява глупости, вероятно си пише плюсове на самия себе си или близките си. С това се опорочава цялата идея. Независимой кой в какво вярва, дори астрологията си има определени точни правила.

6

Да

преди 2 месеца

Аз в момента познавам една лъвица, която само реве и все е тъжна! Не знам какъв позитивизъм, преди години поддържах връзка и с една дева, която беше страшно кисела. И двама приятели деви, които са *** песимистите.