16

Жоси

преди 1 година

Напоследък все по странно изглежда и се държи.

15

Анонимен

преди 1 година

До 1 "Реално върши някаква работа" - :D :D :D

14

Анонимен

преди 1 година

Който го направи тоя полу интелегент, Главен Прокурор?

13

Анонимен

преди 1 година

Оставка Каскет!

12

ПроСоТо

преди 1 година

Боже Господи !!!!..Това милиционерче понеже реши всички ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в държавата,като например ЧУДОВИЩНИТЕ КРАЖБИ на чорбаджиите си от "герп",та остана само с "порнографията" да са заеме ...Е верно,прав е "Манекена на Преизподнята" :..-НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!!

11

1

преди 1 година

Добре де, ще изгонят Гешев и кое е това дето ще се оправи? Как ще излезе държавата от този правораздавателен батак, наречен либерално правосъдие? Виждаме какво се случва вече 30 г. ,държавността и справедливстта са на най-ниско ниво,полицията и съда с в насипно състояние и сега трябва да уволним и единствения който реално върши някаква работа и иска истинска реформа. Кога най-после ще разберете че окаяният ви протестърски либерализъм съсипва държавата и прокужда младите навън?

10

Това ли са

преди 1 година

новите опорки на Пи Ар Севи Бойко? Че ДБ и ПП видиш ли ще узаконят гейовете и педофилията? Не, не, повярвай ми истинска реформа е, когато бъдеш позорно изведен с шутове и шамари от прокуратурата. А педофилите и гейовете има начин да им се противодейства. Не това е най-голямото зло в България, а мафиотската ви нагла шайка, която проси народният гняв да се излее върху й!

9

Честито

преди 1 година

Австрия ни отрязаха от Шенген заради лицето Иван Стоименов Гешев!

8

анонимен

преди 1 година

А ДОСЕГА, Защо досега е нямало чудовищни наказания за такива чудовища и въобще

7

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 8, а още по-голяма реформа ще бъде такива като теб да се съдят за това, че са предложили такива като мен да се съдят за "толерантност". Да не говорим, че не стана въпрос за толерантност, а да персонална отговорност, без оглед на образование, етнос, социално положение, пълнолетна възраст...

6

Анонимен

преди 1 година

Гешев е радост!

5

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 4, реална реформа в съдебната система ще бъде също такива като теб, които с река ръка лепят епитети по цели етнически общности, да носят наказателна отговорност. Имам предвид твоята фраза, че "всички роми са педофили".

4

Анонимен

преди 1 година

Грешка, ако беше завършил право, а не милиционерското училище, щеше да знаеш, че не е така. Не се прави на юрист, моля те!

3

Педо Беър

преди 1 година

Свършиха ли престъпниците че се захвана с педофили бе копой? Който не обича деца е чодовище.

2

Парадокс Гешев куку

преди 1 година

Всички роми са педофили но нали гласуват за ПП ГЕРБ затова нещото милиционер Гешев ги пропуска!

1

Въпрос

преди 1 година

Защо Пед.офила Бойко Борисов е на свобода?