12

Анонимен

преди 1 година

Ам разчистване трябва, всеки ден стотици хиляди пилета отиват под ножа, а кучетата на пиедестал ги издигнахте.

11

Анонимен

преди 1 година

Княжево батко е номер едно по изгубени кучета Аз толко изгубени кучета на Витоша не съм виждал

10

Анонимен

преди 1 година

Това нещо е от години и никой нищо не прави, всички си траят, полицията блее и се правим, че имаме общество?!? Или че живеем в развита държава? И че животът е прекрасен?!? Няма да се оправим, да знаете. Надежда всяка тука оставете. Явно ни харесва да сме в ада.

9

анонимен

преди 1 година

Този е бъдещ сериен убиец, те така започват с животни

8

Изрод булгаристански

преди 1 година

Най вероятно го е занесло на своето питбулче за да го научи за битка и да напада деца.

7

Анонимен

преди 1 година

Два факта са безспорни 1. Този е или наркоман, или алкохолик и трябва да бъде лекуван. 2. Бездомни кучета по улиците не трябва да има.

6

Стоко

преди 1 година

Ние сме провалено общество, а отношението ни към бездомните животни е просто резултат от тоталния ни многослоен разпад. Нямаме никакви етически, нравствени или естетически норми. Огледайте се около себе си и ще видите това, което виждам и аз, погром в градската инфраструктура, никаква хигиена в обществените пространства в периферията, презрение към качествения детайл и монументалната архитектура, нулева социална емпатия, разложение на семейната йерархия. Трябва да започнем всичко отначало..

5

Анонимен

преди 1 година

До Грета Тутумберг Да, но там не им чупят краката за кеф. Хващаш ли разликата??

4

Анонимен

преди 1 година

Ако отидете в запдноевропейска страна, няма да намерите нито едно куче на улицата. Хората, каквито са в определена страна, правят всичко около себе си.

3

Грета Тутумберг

преди 1 година

В Южна Корея все още кучетата са деликатес и има около 20000 кучешки ферми. Предлагам ви да си изхвърлите ведната всички телефони и таблети Самсунг, да ми подарите колите си марка Хюндай и Киа. Също не гледайте бъдещото световно първенство по футбол защото там играе отбора на Ю. Корея. Ако имате маратонки и дрехи произведени във Виетнам, също трябва да бъдат изхвърлени моментало.

2

баба мара

преди 1 година

съчувствам на съседите заради този из-род

1

Анонимен

преди 1 година

А вярно ли е, че кучето е било изнасилено?