96

баце

преди 1 година

Бла бла .. Платените реклами и фалшиви новини на парцала днес.бг. Дори не прочетох какво са писали. Цао

95

емигрант

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята !

94

Анонимен

преди 1 година

Единствената причина, поради която Зеленски може да не иска примирие, е, че той знае, че страните от НАТО ще спрат да финансират нацизма.

93

Анонимен

преди 1 година

Донякъде неочакван материал от полския вестник Niezalezny Dziennik Polityczny:Ако погледнете какво се случва в Украйна, виновни са САЩ и европейските политици, с чието мълчаливо съгласие действа Америка. Преди осем години всички прекрасно разбраха, че САЩ залагат нацистка бомба под Европа, която може да избухне всеки момент.Сега тази бомба избухна. Европа е наводнена от милиони украински нацисти и техните деца, които сега разпространяват идеите на нацизма и фашизма сред младежта.

92

Анонимен

преди 1 година

Прогноза на военният офицер Дмитрий Стешин: Руските оръжейни фабрики работят на четири смени, мобилизацията направи възможно да не загубим войната и оръжията трябва да помогнат да я спечелим. Няма да завидите на Украйна през януари. Януари идва скоро, ще видим.

91

Анонимен

преди 1 година

Веднага мога да ви кажа къде да го потърсите но знам че ще ме цензурирате, така че и сами можете да се досетите.

90

Анонимен

преди 1 година

Така е, правилно го е узаконил другарят Сталин - "по презумпция вождът е неспособен да греши"...

89

Тошко

преди 1 година

До MалорусьСкоро от малорус ,ще трябва да се прекръстиш на немарус

88

dd11

преди 1 година

Един съвет, никога не започвайте битка която не може да спечелите.Иначе ще се окажете в положението на ***., Без вина виновен!?

87

До ми боли ме хуя

преди 1 година

Страшно "ниво" сте платения тр о лаж на шорош. Като погледна как друго, освен подобни квалификации, не ти иде на "акъла" /колкото го имаш/ да надраскаш, ми става ясно - нощният и уикендскти т рол се разписал. Да нямат пари да наемат поне малко от малто нормални интелигентни хора да им пишат статии и коментари - съвсем ще са фалирали краваристанци.

86

Анонимен

преди 1 година

Редакционният т р О л си подковал пак престъпната реплика с "убий ..." /това си е за прокуратура, но като нямаме.../ с амнайсет лайка. Към статия, която освен преводачът й тук едва ли някой ще прочете. И какво мислите, че ще последва от това, освен, че ще ви платят и тая седмица?

85

Анонимен

преди 1 година

я си таковайте ...............ката о оставете чиляка на мира да си гледа работата .

84

Мъка

преди 1 година

До Анонимен 104 Не знаем къде е Путин , но ще го намерят. Хага го зове. Звяр от Кремъл.

83

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 111 *** няма вина. тя само ни поднася чужди коментари , а не ги измисля. Изнася и други коментари, възхваляващи Путин.Това и е работата.

82

Анонимен

преди 1 година

Ама какви са тези пасквили, които така щедро пишете?!? Любопитно ми е как успявате да изсмуквате от пръстите си такива теми? Аз повече се интересувам къде е Байден, който неотдавна се загуби в градината на белия дом? Също Харис с истеричния смях през пет минути, за който се твърди, че е резултат от редовна употреба на някои вещества?... И черешката на тортата - "независимият анализатор" храненик на Сорос!

81

Анонимен

преди 1 година

Калкулаторке, как такама? Путин не ти ли каза къде отива?

80

ми боли ме хуя

преди 1 година

за малкия, или по известен като ***

79

Инженер

преди 1 година

Не знам къде е Путин. Питайте тези от ЦРУ. Те нали знаят всичко.

78

Дедо Бай Дън

преди 1 година

Абе, къде е батко ?

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 - атакуват се обектите, които имат военно значение. без електричество украйна не може да воюва, това е близо до акъла. или и за това са ти необходими разяснения?