116

Много е просто

преди 1 година

Защото е мишка. Мишок. Мишок терорист.

115

Анонимен

преди 1 година

Кака Елкка пак е захлебила яко на антируска тематика. Абе Кака те развинтиха цялата енергосистема на Украина, държат ги на тъмно по 14 часа на ден сега и га, опреносната система почват, а ти си разправяй колко унизително губели позиции. Те и москва зарязаха на Наполеон, а писле му отидоха на гости с кавалерията и артилерията.

114

БС

преди 1 година

Той да не е говорител по телевизията?

113

Анонимен

преди 1 година

как къде - в бункера

112

Анонимен

преди 1 година

Какво тоно е унизителното в това да отбиеш всички опити за настъпление, да унищожиш близо четвърт от нападащите те, а после, без никой да посмее даже камък да метне по тебе, да си се изнесеш накъдето искаш? Даже украинците не говорят за това, но нашите коментатори са решили, че било унизително... Горе-долу както са решили и че са журналисти

111

1

преди 1 година

Вие нищо не разбирате това е руско настъпление. Първо поглеждат врага в очите, после Кръгооом и марш напред. Значи ето ви една добра опорка, не е като глупостите, които ви карат да пишете от москва... Наречете го "руско тактическо настъпление".

110

подготвя се

преди 1 година

Путин се готви за избори, затва го няма. Както Сталин и Хитлер бяха на избираеми постове. Печата си плаката за следващите 22 години, чрез мирен референдум. Той е демократ по душа. Това ще са избори, без Новичок, без отрови и разни случайни случки и без опонент, защото Навални се отеглил по собствено желание в покоите си в Затвора

109

Българин

преди 1 година

Украинците *** нацисти и ще бъдат унищожени

108

Дон Кикот

преди 1 година

Страх го е да излезе от бункера за да не яде бой. Защото там с Кадиров тири-рам тири-рам.

107

Анонимен

преди 1 година

До 117. Европа не може да копира Русия. По причина , че руснаците са около 6-7 пъти по малко население . Те са в еднопартийна система - тоталитарна. В Европа е мултилатерализъм със Свободен Пазар. Мулти Културните връзки не са проблем в Европа. Не е като руснаци да си избират един вожд за цял живот.

106

Анонимен

преди 1 година

Путин е там където си иска. Русия е с население свикнало на еднопартийна система , а трябва да отвиква. И сега се нагаждат нови играчи да се изкачат по нагоре във властта. Те затова пускат тия интриги , че все едно станала голяма работа.

105

Анонимен

преди 1 година

Защо толкова критики към статията, все пак това засяга поведението на Европа , както знаете ние в момента копираме руския модел на пропаганда в Европа , все пак това поведение Европа го копира от руската политика.Още европейците са аматьори и е очевидно, че замазват положението но след години когато придобием опит ще сме толкова добри като китайците и руснаците.

104

toti

преди 1 година

Ами що пъ да не го кримират,нали национален герой..балъците и без това за нищо не стават

103

Българин

преди 1 година

Хванахте ли си таргета за пропаганда? Хайде, че сметки трябва да се плащат.

102

Анонимен

преди 1 година

Де е ***? Има синка на дюпето, от срещата с Ердоган. Лекува се човека.

101

Анонимен

преди 1 година

сащ и нато са свикнали да изоставят своите васали и укропия ше оставят рано и късно ще го четем по новините

100

Анонимен

преди 1 година

Къде е Путин и защо други съобщават лошите новини за Украйна? ------------- Нещо не разбирам - кои сте вие за да задавате тия върпоси??? За какво точно се взимате ??? Путин е там където иска и толкова.... Какъв ви е проблема къде е Путин. Вие заедно с осталите го обявихте че е мъръв, болен от рак, и куп други болести да не продължавам... Така че къде е Путин няма значени, вие ще си измислите нещо.

99

А П. Кл.

преди 1 година

Руското *** Путин ще бъде съден в Хага.Нищо , че ще е скрит от своите в Африка или Сев.Корея.

98

Анонимен

преди 1 година

120-много се нароиха наведените. А тея и още някой друг бият рекорд. АБЕ направо про"сти, туция.

97

Анонимен

преди 1 година

Путин чака ДЪРТИЯ ПЪН посерков та пак да го спъне на стълбата на самолета.