81

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Аз предлагам да сложим и образователен ценз за гласуване. Да ви видим тогава как ще ви се стопят гласовете на половина. Защото е ясно кой гласува за ГЕРБ и ДПС.

80

Мдаа

преди 1 година

Искаме такива да ни ги виждаме. Нагли прости и алчни.

79

Анонимен

преди 1 година

Моралният победител нещо много нервен го раздава. Гротеска е да гледаш застаряла, затлъстяла и нервозна мутра. Тресящо се туловище, грозна картинка.

78

Анализатор

преди 1 година

Не знам какво искат от ПП и ДБ, но нали скоро имаше избори. Колко по-бързи да са изборите. През миналата година имаше три пъти избори и толкова НС и правителства. Редовно правителсто, служебно правителство. Сега вече трябва да има и извънредно правителство. Не може просто да се редяват редовни със служебни.

77

Финансист

преди 1 година

Мултакът си ги изгуби парите. Просто няма как фалирала банка или финансова институция в несъстоятелност да му ги изплати. Освен, ако не дал рушвет на някого от БНБ. Те затова сега си мълчат банкерите. Дори и управител си нямат, а само подуправители. Промлемиите им са само техни. Както и на депутатите, които не знаят как да гласуват бюджет с две валути.

76

Анонимен

преди 1 година

До Деси - Не знам в тяло как е , но в сурата е доста недовършена ! НЕ несъвършена - НЕДОВЪРШЕНА !

75

Анонимен

преди 1 година

Мадуро от Банкя продължава да мъдурка простия народ. На мултака пък му харесвал шума на хартията?!!! Знаем на коя хартия, тази на която се правят банкнотите. Виеше от ужас преди години, когато можеха да му изгорят 2,5 мил. лева в банката на Цветан Василев.

74

Бг демокрация

преди 1 година

До Анонимен 53 - Е то така се става маймунка - Едно бананче , още едно бананче , после бурканче с малко бонбонки и докато се усетиш са ти сложили синджирката и хайде с гъдуларя да теглиш билетчета с мисълта , че все някой ден ще станеш " свободен" ! !

73

Анонимен

преди 1 година

Аман от КОЛИБАРКИ в НС , Мая , Нинова , Деса , *** , Сачева , Цачева ...

72

оф да

преди 1 година

Да, Деси е яка в тялото, но на мен пък ми се е случвало да видя Деница Сачева да я гонят 2-*** надзиратели от зоопарка, понеже им се обадили по уокитокито, че слона видиш ли бил избегал!

71

Деси

преди 1 година

Деси съм я виждал случайно в южния по клинче от тези черните. Мога да Ви кажа, че е доста добре. Оформено и стегнато д..***. Една удържах малкия да не избуши ципа.

70

Анонимен

преди 1 година

Снимката мирише на **** това има ли някакво обясниние

69

Анонимен

преди 1 година

Щяха да забраняват войната, да спират инфлацията, да свалят бензина на левче, а единствената цел на Тиквата е да отърве 206-та стая в момента. Вчера нещо му се дръпна, че смекчи тона за хартиените бюлетини хахахха идва края и на тия грозно-глупавите.

68

Анонимен

преди 1 година

Герберастите винаги са обвинявали другите, за неща които те самите правят. Как можеш да говориш за бързи избори и правителство при положение, че вие докарахте избори и свалихте работещо правителство и хвърлихте държавата във хаос.

67

Малийййй

преди 1 година

Тази на снимката е като от евтин немски порнажж

66

ОТГОВОР

преди 1 година

До ПИТАНЕ - Той ББ спомена че "Материала бил лош ..." , и те затова пак си искат - Не че материала е по-добър де ама толкова им е разбирането за "качество" !

65

прованс

преди 1 година

Ду ло во!Банки мун!Кру шо ви ца! Ураааа....

64

ПИТАНЕ

преди 1 година

Защо като бяхме толкова стабилни при ББ сме на дъното във всички класации в ЕС?Защо толкова години като член на ЕС не забогатяхме,не се превърнахме в нормална д-ва?Колко пари бяха дадени за язовири-хора се вдигат на бунтове,че нямат вода.Колко пари се прибраха,а пътищата са зле.Ако бяха построени като в Европа,нямаше да е така.ББ управлява в мирно време и накрая се видя при извънаредна ситуация каква разкапана д-ва сме.Стига сте хвалили тази мутра,а тези дето му лижат г-за са отвратителни.

63

Анонимен

преди 1 година

една и съща плоча с едни и същи опорки вече колко години стана

62

Влади

преди 1 година

Абе, тро лове, дето сте все червени, проруски и проПП. Толкова много ли ви плащат олигарсите и чорбаджиите-старшинки на НЕС.ру, че не виждате инфлацията, цените на горивата, тока, водата и само плюете ГЕРБ? Или, за пари ще опънете и родителката си, може и родителя си , съдейки по манталитета ви...