20

Свободни съчинения

преди 1 година

на тема "Как да спечеля лесно парички от НПО за научнофантастични пропагандни измишльотини?!?"

19

Анонимен

преди 1 година

Енерходар? Или Енергодар? Хахахаха. Укpoпитeка хъхри! Хахахаха.

18

Анонимен

преди 1 година

"Кви сте елементарни русофилите" --------------------------------------------------------------------------- Като апотеоз на пълната деградация, тоталната липса на всякаква логика, човешко падение, пълна амнезия, тежки психични проблеми, наркомания и алкохолизъм са русофобските коментари в това издание. Още могат да се намерят "коментарите" отпреди 2 дена за "руските ракети в Полша". Повечето от вас лекуват тежки кoмплекси от родители, които са се подмазвали така през соца за лична облага.

17

Анонимен

преди 1 година

Когато настане масово народно недоволство,тогава ще се видят в чудо в Кремъл! А целия свят сигурно ще види "разкулачване" на руския олигархичния модел!Отсега се подготвям за чистката, която ще им устроят. Ще има и разстреляни, и бити,и насилени... Както ставало с всяка гнила империя!

16

Анонимен

преди 1 година

Кви сте елементарни русофилите :) виждали сте русия на картата само ама сте голяма компетенеция :)

15

до 17

преди 1 година

Имаше три момчета токущо изпратени на фронта без обучение с три пълнителя и един автомат без никаква идея къде им е командващия. Сигурно и те са copосоиди нали :)

14

до 17

преди 1 година

Не знаех, че руските войници на фронта и те са *** ама карай :)))

13

Ха ха ха

преди 1 година

И тази статия излиза ден, след като се разбра, че 5 украински войници са разстреляни от командира си, защото отказват да стрелят по руснаците.

12

Анонимен

преди 1 година

"Така като гледам не следиш какво казват самите руснаци в телеграм по въпроса... ама нека е западна пропаганда :)" ------------------------------------------------------------------------------- Ооооо, по цял ден вися в телеграм и следя с особено внимание какво са написали руските copocоиди. Дай ми $10,000 и ще си отворя ъкаунт в телеграм с руско име като руснак и ще напиша каквото искаш там. Ако се изръсиш още, може и да добавя анимации с "призрака на Киев".

11

Анонимен

преди 1 година

Абе вие русофилите както винаги знаете по-добре от самите руснаци кое как е :) а пък всичкия материал който пускат от фронта самите те в колко окаяно състояние са явно не ви засягат и се води "западна пропаганда" :) защо сте толкова смешни? :)

10

до 14

преди 1 година

Така като гледам не следиш какво казват самите руснаци в телеграм по въпроса... ама нека е западна пропаганда :)

9

Анонимен

преди 1 година

Едва ли някой нормален човек вярва дори на един ред от тази бандеровско-нацистка пропаганда горе.

8

Анонимен

преди 1 година

Укрите ще станат добри и кротки мишоци.

7

Анонимен

преди 1 година

А сред украинските военни всички отиват под ножа със усмивка. Или щом няма статии за техните загуби в жива сила и техника, значи няма такива

6

Д-р Иванов Карлуково

преди 1 година

"100% вярна статия, както и всяка друга която сте написали. Браво това е истинска журналистика. Знам че ви е трудно да пишете толкова често от Украйна, но ние сме с вас. Нуждаем се от вашите безпристрастни статии." --------------------------------------------------------- Наказах дежурната сестра затова, че ти избяга от задния прозорец на тоалетната. В бъдеще ще бъдеш постоянно вързан с каишите за леглото.

5

Анонимен

преди 1 година

Така лъгахте като възрастни роми , че са свършили ракетите.

4

Анонимен

преди 1 година

Свалили два шахеда ударили пет блока заради пропусната цел добра равносметка оначе най ми хареса равносметката на кличко от 16 свалихме 16 две удариха целта

3

Анонимен

преди 1 година

100% вярна статия, както и всяка друга която сте написали. Браво това е истинска журналистика. Знам че ви е трудно да пишете толкова често от Украйна, но ние сме с вас. Нуждаем се от вашите безпристрастни статии.

2

Ефрейтор

преди 1 година

Само да ми паднат генералите в ръцете....

1

Крим не е руски

преди 1 година

Скоро руска пролет..ха.ха