40

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен ОБИЧАМ ТЕЗИ УКРАНСКИ ВОЙНИ НЕЗАЩИТЕНИ СА ОТПРЕД МЕЖДУ КЪЛКИТЕ! КАТО И ПОКАЖА БАЗУКАТА КЕ ГИ ПЛЕНЯ САМ СИЧКИТЕ МИ УБАВИЦИ СО ЗДРАВИ ЦИЦИ!

39

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ КАКВОТО СА НАДРОБИЛИ ТЕЗИ УКРОИЗВЕРГИ! ЗА ТАКИВА МРЪВКА ПО МРЪВКА И НА ЧЕНГЕЛ!

38

Анонимен

преди 1 година

В Херсон продължава масовата чистка сред цивилното население, заподозряно в сътрудничество с руските власти. Съобщава се, че националистическият батальон "Цунами" е дислоциран в града за извършване на наказателни действия. Преди това те се занимаваха със същите чистки в Николаев.

37

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че министърът на отбраната на Украйна Резников във Facebook съобщава за създаването на резерви за армията - снимката не показва цената, а броя на копията на шлемовете и бронежилетките произведени в Украйна. Министърът съобщава и за разработването на бронежилетка за войници, като се вземат предвид женските анатомични особености (гръден кош). Тоест вероятността за набиране на жени все още е висока.

36

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram съобщават, че канцеларията на президента на Украйна спешно е дала устна заповед за провеждане на разговори с протестиращите в Одеса, намеквайки, че всеки, който излезе, ще има разговор със СБУ и преследването и силите за сигурност веднага ще намери ръката на Кремъл във всеки бунтовник . Ермак и Кирил Тимошенко контролират този случай. За тях е важно да спрат недоволството в зародиш, за да не придобие принципа на доминото в цялата страна.

35

Анонимен

преди 1 година

Донякъде неочакван материал от полския вестник Niezalezny Dziennik Polityczny:Ако погледнете какво се случва в Украйна, виновни са САЩ и европейските политици, с чието мълчаливо съгласие действа Америка. Преди осем години всички прекрасно разбраха, че САЩ залагат нацистка бомба под Европа, която може да избухне всеки момент.Сега тази бомба избухна. Европа е наводнена от милиони украински нацисти и техните деца, които сега разпространяват идеите на нацизма и фашизма сред младежта.

34

Анонимен

преди 1 година

Прогноза на военният кореспондент Дмитрий Стешин: Руските оръжейни фабрики работят на четири смени, мобилизацията направи възможно да не загубим войната и оръжията трябва да помогнат да я спечелим. Няма да завидите на Украйна през януари. Януари идва скоро, ще видим.

33

Анонимен

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

32

ЦИПСО

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

31

ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

30

ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21. То същото се отнася и до американофилите.

28

Анонимен

преди 1 година

Подобни кампании поглъщат вече изчерпания запас от прецизни боеприпаси на Русия. Това изречение е поредното доказателство за т ъъ по тата на институтките от ISW. Как може да намалява нещо което вече е изчерпано, тоест свършило, Мм? По лошото е че има хора които им вярват и си мислят че тези квачки са някакви специалисти.

27

Дядо Соци

преди 1 година

Китайците потриват ръчички. Ох мамооо , Сибир наш.

26

Факт

преди 1 година

Не че нещо, ама да копираш нещо от неназован източник, да го прекараш през гугъл транслейт и да го пейстнеш с всичките му грешки журналистика ли е? И после ми се оплакват че нямало свобода на словото.

25

scg

преди 1 година

Червената армия стана за смях !Никакви безаналогови оръжия !Никакви войици с висок морал те са си без морал (пандизчии с прусъди) !Никава дисциплина!Никакви съюзници!Опреяха до иранско оръжие затворници и лигично постоянно отстъпват А украинците даже нямат авиация и флот хахахахахахахахахахахахахахахахахоказа червената армия има успехи само чрез предатели Херсон така е превзет без битка както и България

24

Анонимен

преди 1 година

не мечтайте

23

Анонимен

преди 1 година

Или са свършили тоалетните в Украйна или са разбрали, че това е братоубийствена война на един кремълски комплексар и робите му!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Бързат, бързат. Когато утре украинската ПВО се пооборудва с по точни системи, а процеса вече започна, руските крилати ракети няма да струват много. Сега с руско ПВО от 80-те години ефективноста е 40-50%. Не смятам една ракета колко струва и колко колхозници ще гладуват да се изплати. Освен това в нея няма много руски компоненти, ако не броим желязото и горивото. Та сеира предстои

21

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

КРАВАРИТЕ ЛЪЖАТ! ВСИЧКО СИ Е НАРЕД!! САМО ПУТЕЕЕН И ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ УРААААААААААААА