57

Red dragon

преди 1 година

За незнаещите: в САЩ, Канада, Австралия и почти цяла Европа уличните кучета се прибират и ако до месец не се потърсят се умъртвяват. Факт описан дори в уикипедия. Там е абсурд да се гледат кучета с парите на данъкоплатците. Има само частни. У нас кога? Време е за протести.

56

Българ

преди 1 година

Бре много сте силни и вилни да се занимавате с някав олиго*рен, вместо да ходите пред парламента за по-добър и достоен живот. Мислете ве, мислете ве ****вци. Стига се занимавахте със тъпотии ами дайте да си оправим държавичката!

55

Анонимен

преди 1 година

Възнамерявам, ако излезе този от ареста и се разхожда спокойно в Карпузица да започна да си разхождам 55 кг.куче там. Хем чист въздух, хем хубава разходка, хем може и кучето ми да поспортува и да приложи знания за лов върху крак, ръка и т.н.

54

ей припоци

преди 1 година

точно това ли е най-важното че е фен на Левски

53

VladTepes

преди 1 година

Браво на човека! Смърт на гадините!

52

Анонимен

преди 1 година

Тук положението с този жесток . е много СЕРИОЗНО!! Този живее около децата ни, живее си необезпокояван от никой и издевателства за лично удоволствие. Такива типове трябва да бъдат задържани в психиатрии със ризи, без възможност да мърдат и всекидневно да са на медикаменти и да му пускат да гледа животни по цял ден на един екран! И за компания в стаята едно куче порода Кане Корсо, което е обучено да работи със проблемни хора!

51

Анонимен

преди 1 година

Този е за психиатър и да пие лекарства.Със сигурност чува и гласове.Болен си е.Трябва да е под наблюдение,защото лесно от животни ще мине на хора.Това е самл подготовка.

50

Анонимен

преди 1 година

До ПсихиатърНикой не поставя кучето над човека, в този случай поставяме човека под кучето. Кажи г-н ПСИХИАТЪР как се казва усещането което носи подобно деяние и какво следва.

49

Anonimen

преди 1 година

Това го имаше и преди 20 години като бях 8 клас имах съученици който за кеф водеха очите на кучета и котки и ги хвърлиха от покривите на блоковете за кеф никой нищо не им правеше

48

Анонимен

преди 1 година

Това, че много хора се възмущават от такава постъпка е нормално и похвално! Тези, на който не им пука, са на нивото на този психопат ! Също не виждам каква е аналогията със сина на Пернишкия прокурор - и двете постъпки са отвратителни, но синчето ще лежи в затвора, а този дето изтезава кучетата няма!

47

Анонимен

преди 1 година

Да примамиш едно кротко същество, за да го малтретираш - това е чист садизъм. Ще бъде опасно ако психопатът се размине без затвор.

46

Жестоко

преди 1 година

Първо са тия, които ги вземат да ги гледат и после ги изхвърлят на улицата да лаят по хората, а после са такива като тоя......

45

Пуснете го

преди 1 година

нека се прибере в къщи! Той е добър човек! Той ще има гости, трябва да се прибере...

44

Р

преди 1 година

До 62 В Норвегия доберманите в двора ли ги пускаш или на улицата? Щото ако така както се заканваш му пуснеш доберманите на публично място, ти ще влезеш в затвора преди него.

43

Анонимен

преди 1 година

До 64 Лисиците също са кучета.

42

Анонимен

преди 1 година

Три неща ще ви кажа: 1. Мястото на този е в затвора! 2. Мястото на кучетата не е на улицата! 3. За 6 (шест) години в Англия, не съм видял НИТО ЕДНО бездомно куче (също и Шотландия и Уелс - имам 400 000 км работа като шофьор)!

41

Очевидец

преди 1 година

Помня в наше село едно време през няколо години минаваше партиния със кмета и събираха всички кучета от дворовете на бабите и пенсионерите.И накрая дин гаден ловджия със партиен билет ги стреляше едно по едно.Не съм виждал до сега човек да убива животни със такава съдистична страст.

40

Анонимен

преди 1 година

Дори не гледах видеото..., Живея в Норвегия, къща, огромен двор и два Добермана - Аполо и Тайсън. Бих му ги пуснал за една минута, този тип със сигурност намаше да може да се размножава.

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да го разфасоват за органи. Човек не става от него.

38

Трябва

преди 1 година

На този мъж да му отрежат топките, затвор и обществено полезен труд да чисти улици и ***.