54

Хемус

преди 1 година

Помним тази история! Не видяхме трупове,а само една купчина лъскави паспорти като току що излезли от печатницата

53

Закривай

преди 1 година

окрайна!Вън неофашизма!

52

Анонимен

преди 1 година

"Отдавна се знае цялата истина за този самолет! Събрани са доказателства за целият път на ракетата, .мястото от което е изстреляна, и хората които са дали заповедта! А от Кремъл винаги са си защитавали престъпниците и са отричали истината." -------------------------- Гнycно сopocoидно нищoжество, обзалагам се, че преди два дена си написал поне 10 коментара тук за "руската ракетна атака срещу Полша". А баща/дядо/*** по същия гнycен начин са се подмазвали на СССР и БКП през соца за облаги.

51

Анонимен

преди 1 година

ЛИ ЗАЧ ИТЕ на ПУТИНСКИЯ БОТУШ може да посивеят от яд ! УКРАЙНА ИЗХВЪРЛЯ ПУТИНСКИТЕ ХУНИ ! СЛАВА НА УКРАЙНА !

50

Някой

преди 1 година

Отдавна се знае цялата истина за този самолет! Събрани са доказателства за целият път на ракетата, .мястото от което е изстреляна, и хората които са дали заповедта! А от Кремъл винаги са си защитавали престъпниците и са отричали истината. За Катин чакахме половин век да си признаят! Замине ли си военно-престъпникът от Кремъл ,и пак ще се появи някой като Горбачов или Елцин, и ще извадят архивите!

49

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

48

политика+правосъдие

преди 1 година

е равно на политическа поръчка. Резултата е война.

47

Dj

преди 1 година

Дори наистина ракетата да е изстреляна от сепаратистите, защо този самолет е бил пуснат да лети над тази зона. Отговора е да се случи грешката която се случи и да се обвинят руснаците

46

Анонимен

преди 1 година

Не ги разбирам брюкселските зелки лъжат във всичко от 8 години не са казали една истина . За този самолет измислиха сто лъжи а има шомпъли в България дето им вярват . Та даже и съд нагласиха на който даже роднините на загиналите не вярват!

45

Анонимен

преди 1 година

Не ги разбирам кремльовците лъжат във всичко от 8 години не са казали една истина . За този самолет измислиха сто лъжи а има шомпъли в България дето им вярват .

44

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да се разбере кой наистина е свалил този самолет.

43

Да бе,

преди 1 година

... да не могат да различат огромен пътнически самолет от изтребител? И пак все някой друг им е виновен !

42

колко и да го въртят

преди 1 година

"Доказателствата от ЕС" се разминават със физиката и реалността. То съда може да обяви и бай Издън за бог ама аз няма да му се кланям!

41

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Как пък го установихте? Чакай да позная, аха-свидетелски показания. А свидетелите? Чакай да позная - азовци най-вероятно!

40

ЕС ХАРД ПОРНО

преди 1 година

Доснимаха ли сагата? :)

39

Анонимен

преди 1 година

Ислямска Държава също е създадена от САЩ с цел борба и сваляне на про Руските управления в Сирия и Ирак. Целта на на Ислямска Държава бе завоюването на тези държави и създаването на Ислямски халифат, пряко подчинен на Саудитския халифат. А Саитата са първи приятели със САЩ.

38

българина

преди 1 година

щом Бог не е председател на този съд, неме занимавайте с джендърска напушена държава, която е 5 метра под водата...

37

Анонимен

преди 1 година

Ал Кайда е създадена от САЩ. В превод името и означава "Базата". Базата е създадена с цел обучаването на студенти или на арабски Талибани, да се борят с Руския агресор който е нахлул в Авганистан.

36

Хе хе

преди 1 година

До Анонимен Демократичен съд ,с тайни свидетели ? Също като Светата инквизиция, с нейните тайните си свидетели . Демократично право ,нали ?

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36ИДИЛ и Ал Кайда Русия ли ги създаде?