74

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

А присъди за диспечера на Укро-авио контрол, който УМИШЛЕНО е прекарал самолета над военна зона, в която доказано е имало вражески БУК? *ейропата е едно недоносче!

73

Кико

преди 1 година

А този който издаде заповед та, да му исъхнат *******"те! ( и на целия му род)

72

холандския съд

преди 1 година

страда от шизофрения. Хем смятат, че не е направено с умисъл, хем доживотна присъда. Хем ги осъждат по именно, хем нямат подсъдими в залата. Поредния панаир на безсилие отстрана на Европа. Какво стана с версията, според която MH17 приличал много на руския президентски самолет, за който имаше слухове, че е минал през района в предходния или следващия ден? Съвсем ли се изключи вариант украинското ПВО да е свалила самолета, като е мислил, че се цели в президентския на РФ?

71

Диана

преди 1 година

Според мен, това не е справедлива присъда - самите те казват, че тези, които са изстреляли ракетата не са знаели, че стрелят по пътнически самолет. Това е една грешка и не може да се признае за убийство, още повече по време на военни действия в този район! Самолетната компания е знаела, че има риск и не е направила нищо за да предпази пътниците! Този полет изобщо не е трябвало да съществува по онова време, според мен!Това е политическа присъда, не справедлив съд!..Жалко!

70

АлиАХДЖА

преди 1 година

Преди много години се разигра пред очите на цял свят подобен цирк от подобни жалки хорица,*** на световните терористи.ФАЩ,облечени в раса,само че от друга държава,които съсипака животеца на Сергей Антонов.ЛЕКА МУ ПРЪСТ,НА ЧОВЕЧЕЦА.

69

Българка

преди 1 година

Тези, които са сложили минуси по-долу: кое не ви харесва, че има такова съдебно решение, или че го съобщавам!? Сега да допълня, че скоро и България ще бъде осъдена за много повече - за 1 милиард! Киро и Асан ли ще ги платят или пак ще теглим кредит заради тях!?

68

Българка

преди 1 година

Хайде сега напишете как Стокхолмският арбитраж осъди държавната газова компания на Финландия Gazum да плати на Газпром над 300 милиона евро! И призбава, че плащането в рубли е законно!

67

Аха

преди 1 година

Всучки са украински граждану, ама Русия винивна!? Украинските лъжи нямат край. Щом и "президентът" им пак се опита да излъже за ракетата в Полша...

66

Анонимен

преди 1 година

за 20 години Путин превърна Русия в СРЕДНОВЕКОВНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ

65

Джордже Балашевич

преди 1 година

Само един въпрос, свързан с безпристрастната работа на съда в Хага! Защо този съдът в Хага, няма право да съди американски военни? От обикновените редови войници, до генералите от висшето ръководство на американската армия няма право да бъдат съдени от съда в Хага! Сега накой да каже, що за съд е това, и има ли безпристрастност във вземане на решенията на съда?Двойните стандарти на англосаксонците, са заложени в уставите на всяка организация на "западният цивилизован свят"! И ние БАЛЪЦИТЕ...

64

Сирене с Дупки

преди 1 година

Щом има съд в Хага, може в Харков и Харманли също да име, както и в Хабаровск. А те тука у Хабаровск да подкарат процеса за нерлишкото сирене което крадът от буците та саде дупки у сиренето - мекерета с мекерета

63

УстатаПромълвилаУКРе

преди 1 година

В края на 10 Параграф е написано: "Подсъдимите не са обвинени, че са изстреляли ракетата, а че са работили заедно за докарването й до мястото, откъдето е била пусната." Потази логика за загиването до смърт всеки който се е качил в самолета е виновен. Виновни са всички които са произвели, докарали дали на нерелухите самолета който като падне всички без остатък да починат от смърт чрез умиране в края на полета където свършва живота. Хага да се извини на семействата че нямат пари за компенсации

62

Анонимен

преди 1 година

То си е ясно кой свали самолета. Руснаците ВИНАГИ са лъгали за ВСИЧКО. Даже и за успехите си преувеличават. Гнусна пасмина са. Москва отрича.досадно познат израз. Но и ние какви анocoлизци сме като нация е срамно. Ти му казваш какви са руснаците то почва да ти грачи насреща за Сорос и за краварите (мн интересно защо си мислят че е убида това). Абе който страни от пРосия просперира по принцип.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - Осъден е ама ЗАДОЧНО и се укрива в тайгата ! Чакат Навални да го екстрадира , навързан на синджир с останалите от ОПГ-то Песков , Лавров и т.н.

60

Анонимен

преди 1 година

Не виждам името на главния виновник за смъртта на 298 души от МН17 товарищ Владимир Владимирович Путин сред осъдените на доживотен затвор.

59

Офффф

преди 1 година

Натовски и израелски самолети се крият зад цивилни.

58

Долу ЕС

преди 1 година

руски съд ще осъди Сорос за подстрекателство към гражданска война, ще го екстрадират ли

57

ракетата в полша

преди 1 година

същата картинка е и с боинга - просто много дълго ЕС повтаряше лъжа и сега няма как да спре да лъже!

56

Анонимен

преди 1 година

Режимът управляващ Украйна е национал-фашистки.

55

щеше да е изненада

преди 1 година

Ако съда беше реален и обективен.