31

сетила се Мара

преди 1 година

А къде бяхте до сега,гиди маймуни бекапейски!?

30

зАз

преди 1 година

Това са паметници на отминала епоха..., добра или лоша - времето ще покаже! Едно ще ви кажа, ние все още живеем на построеното по времето на Соца, а народ, който отрича историята си и унищожава паметниците й, е обречен да я повтори - първия път като фарс, вторият, като трагедия!

29

Анонимен

преди 1 година

На укретата им премахват в момента един от "паметниците на комунизма" - електроенергийната мрежа. Така че другарят Бойкикев да внимава какво си пожелава.

28

Анонимен

преди 1 година

Комунизам и царизма след Османската империя са голяма грешка.Ние на практика имаме загубени 7 века.Ако продължаваме в същия дух ше загубим поне още два.

27

Карагунис ЕВРО 04

преди 1 година

щОМ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВСЧИКИТЕ СИМВОЛИ---ЗНАЧИ ТРЯБА И ГЕРБА НА БАНДИТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ ДА СЕ ЗАБРАНИ..ЗАЩОТО В ЗНАМЕТО НА ГЕРБ ИМА 12 КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ . ЛИЧНО ИЗБРАНИ ОТ БОКО -- КОМАНДИРА НА КАМИОНЕТКА В КАОЛИНОВО И ХИТРИНО 1987-1990 ГОД., ГОНИЛ И СМЕНЯЛ ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ И ТУРЧЕЕЩИТЕ СЕ МАННГУССТИ .

26

Крети

преди 1 година

Това е да си прогресивен Демократ нека да рушим нещо и да го оближем на козяк , построете училище или детска градина или ги дайте парите за отоплението им сега. Вие сте деца на КОМУНИСТИ цопнали в бака СИНЯ БОЯ. Долна ***!

25

стига бе

преди 1 година

В този ред на мисли, трябва да заличим всичко и от царско време преди ВСВ. В колко национални катастрофи ни вкара Фердинанд? Историята трябва да се помни и изучава, а паметниците да се съхранят. За да угодят едни лакеи на новите си господари са готови да рушат историята и паметниците.

24

Анонимен

преди 1 година

Димитров да ходи да го каже тва у Бойчиновци за паметника на септемврийците и че го подпукат с лопатите... А може и в Средец да отиде да им смени имената на улиците, клоун.

23

Анонимен

преди 1 година

Не само сега и по време на комунизма се крадеше яко. Комунизама е едно време,което трябва да го приемем за много лош период,както и грешките на Цар Борс 3 и Фердинанд.Това са три периода ,които трябва да приемем за грешка.Ако не можем ,значи никога няма да бъдем държава,в която да има хубав и достоен живот.Признавайки грешките ,може да разберем какво бъдеще да построим.Комунизма е една голяма грешка.

22

Анонимен

преди 1 година

Националната катастрофа...две при това е управлението от 1885 до 1945 пет войни и три въстания

21

Анонимен

преди 1 година

5, 'Ще ми се издигнете в очите ако покажете, че имате топки' --- особено в твоите очи, да!

20

Анонимен

преди 1 година

Ами така е, като не могат да предложат нищо смислено за бъдещето на държавата, започват да се борят със скелети от гардероба. Паметници и символи им пречили, моля ви се...

19

ноби

преди 1 година

най добре вас да премахнем, жалки yтpeпки

18

Анонимен

преди 1 година

Чудя се вече тея какво пушат сутрин... Много ще е чудесно най-накрая да гледат парламента само то хола

17

Анонимен

преди 1 година

Бъки почина,иначе той ги махаше тия работи....

16

Име

преди 1 година

Не е лоша тази идея, и да се сложат в музей. Но тъй като 99% от ДБ са БКП/ДС или техни отрочета, те също трябва да бъдат премахнати.

15

Анонимен

преди 1 година

ха, ха, ха, това им е управленската програма за излизане от кризата.програмата им е като арменското знаме пет метра плат, седем метра език....

14

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев открай време иска да се събори Паметника на съветската армия. Там ще бъде построен хотел с чалготека на Маджо!

13

Анонимен

преди 1 година

Чиста провокация, взели са много пачка за да се пънат така да ни скарат с Русия. Добре че народа е читав и помни. С паметници, без паметници все тая, по времето на комунизма се градеше. Сега основно се краде

12

Анонимен

преди 1 година

Бая комунисти има още по форумите, трябва още да изпукат. Когато им се затрие семката, тогава ще се оправи България.