25

Цанко

преди 1 година

Да! За да не фалира Топлофикация София скубята ЦЯЛА България през сметките за тока... "такса незнам си какво". И баба Станка от Драганово която плаща 20 лева ток не разбира че 10 лв от нейните пари отиват за "евтиното" парно на софиянци.

24

Анонимен

преди 1 година

Средната годишна заплата в градове с стандарта на София е 3 пъти по толкова.....

23

реалист

преди 1 година

Средната заплата е 800 евро или 823 долара за цял месец. Така звучи

22

Баш Програмист

преди 1 година

Миналия месец програмирах за Гугъл приложение което да ми чеше топките и спечелих 100 000 $. 40 000 $ похарчих за кокаин, а 30 000 $ за други благини че да остана работоспособен.

21

Един

преди 1 година

Богаташи пък не щат да си плащат парното и цялата държава им издържа фалиралата топлофъкация!Абе Ц* работа!

20

Скромно мнение

преди 1 година

До Rambo 20 То и доброто бъдеще няма да дойде. Путин не е съгласен.Казва че ще ни такова мамата.

19

Програмист

преди 1 година

Само миналият месец взех 14 000

18

Анонимен

преди 1 година

Айде стига бе..! София произвежда 42 % от БВП но страната.

17

Rambo

преди 1 година

Купона е свършил обаче Пеевски, Доган и Борисов продължават да танцуват и да си мислят че доброто старо време ще се върне. Да ама не!

16

Пепа

преди 1 година

Българската икономика е като руската армия - alles ***! Нещата са изтървани и още по-страшно ще става. От всичко се краде, например от магистрала Хемус. Милиарди похарчени там и... нищо. Само Борисов се снимаше до някой багер чат-пат че народа да си мисли че нещо се строи.

15

За питщите

преди 1 година

Винаги се говори брутно възнаграждение освен, ако не е упоменато изрично, че заплатата е нето.

14

Иван Асен

преди 1 година

Народе айде у София там е келепиря ! Провинцията да живеят с минимална работна заплата от 710 лв. - даже са им много !

13

Чакайте

преди 1 година

Сега ще дойдат програматорите да обяснят как 3 хил. лв. Е заплата на пропаднал бачкатор. И кво беше другото там, нещо бмв е60. Лафчета да стават хахах

12

355 ойро заплата

преди 1 година

Хубаво, но 10000 ОЙРО разделени на 12 месеца е една твърде смешна сума за държава членка на ОЙРО съюза!

11

До 10

преди 1 година

То и германските фирми у нас, с роден БГ мениджмънт, не са по-различни. Родния тарикат на галено име ***, където и да го сложиш, каквото и да работи, все гледа да има личен келепир, пък трудовия колектив да се ... "пяка за без пари" в извън работно време, ако му не стигат парите.

10

Мара

преди 1 година

Порочният кръг на задлъжняване на държавата се задълбочава. Пеевски е "гений" и може да фалира за отрицателно време всичко. Държавата не произвежда почти нищо, а раздава щедро заплати на всички. Развръзката ще е бомбастична.

9

Пешев

преди 1 година

Това е пир по време на чума. Държавните чиновници си раздават бонуси просто така, защото е забавно и не забелязват че не са свършили нищо за високите си заплати. И по някое време ще има голяма изненада за тях. Може да се каже че София не живее в реалността.

8

Анонимен

преди 1 година

смешна държава със смешна икономика! Работодателите - мутри деца на комунистическа номенклатура искат с 1000 лв заплати да конкурират германските фирми. В държавните пък е само на бакшиш!

7

Среден годишен пръст

преди 1 година

Това не е вярно, а дори и да беше е много ниско ниво, не само по сравнение с ЕС, а с всички съседни страни. Заплатите в тикволандия са африкански, много често има удръжки за ваучери, транспорт и работно облекло, а добавки за нощен труд и работа по празници и почивни дни, не се заплащат.

6

Алекс

преди 1 година

Защо не се посочва това бруто заплата ли е или нето?