45

кога

преди 1 година

Ще стигнем Виденов с 1 милион на месец.

44

Анонимен

преди 1 година

Какъв смок е в момента в София, въздуха е опасен за дишане. Не всеки ден е така, но точно днес е такова. По темата мога да кажа, че както си го направиш. От гледна точка на доходи е по-добре отпреди десет години и много по-добре отпреди 25 години. Най-големия спор е дали сме по-добре отпреди или след социализъма. За хора с професии и в разцвета на силите си съм сигурен, че е по-добре по отношение на доходи. Така, че с повечко труд и при капитализъма не е лошо ... другари. :)

43

Уъъ

преди 1 година

И разходите са 22000лв2000лв кредит на година за да живееш добре в софето

42

Спиро

преди 1 година

Истината е че истинска демокрация и пазарна икономика в България не е имало след 1989 г. Всичко са някакви схеми и кражби по руски модел. Прокуратурата може да удари всеки и да открадне бизнеса на всеки и затова 2 милиона българи емигрираха, а сериозните западни инвеститори не се занимават с България въобще.

41

Анонимен

преди 1 година

на мен само данъка ми е 40 к....

40

Stamat

преди 1 година

Моята минава 60хил на година, значи статистиката е вярна, даже не съм IT.

39

Анонимен

преди 1 година

До Valio 42 : С такива задълбочени познания в математиката и статистиката сигурно си ИТ барон?

38

Юсуфф

преди 1 година

До ***: пак гласувайте за Бойко и за Доган да ви клатят още 20 години, че и сега сте много богати. Киро и Асен бяха на власт 1 месец и Бойко вика "те окрадоха България". А това че ББ беше на власт 15 години и оглозга държавата като хиена - нещо не го забелязвате? Затова ще сте абонирани за мизерията вовеки.

37

Гуг-Лена:

преди 1 година

"Аз толкова вземам на седмица и то без комисионните,бонусите,далаверите и парапетните приходи!"

36

Анонимен

преди 1 година

Още такива новини искаме, се лян дурите бачкащи за минимална са ни малко

35

Програмист

преди 1 година

До 37 : какво още да дам на тази държава? Че на мен само данъците ми са над 20 к годишно. Какво да и дам още, и какво изобщо получавам срещу тези пари?

34

Член Куреспондент

преди 1 година

Щом фирмата Ауди е почнала да мисли за фалит... "какво да кажем ние с гайдите?" Програмистите печелят добре но те работят за Америка и за Запада. Мислят си че получават големи заплати защото всичко останало в България е мизерия. Така че програмисти: не питайте какво България ще ви даде, а какво вие ще дадете на България че да се освободим от руското робство и да станем развита и богата държава.

33

Анонимен

преди 1 година

В София СРЗ се срива от ниските заплати на министерските служители и сивия сектор. Махнем ли го, СРЗ става поне едно 50-60000 годишно.

32

Анонимен

преди 1 година

В София 20к годишно взимат чистачки и касиерки, редом до държавни служители. Това е несериозно заплащане за всеки квалифициран кадър, където дори студент на 23 взима поне 40к годишно.

31

реален

преди 1 година

До АнонименПо вярното е, че София краде 90% от благата на страната.Айде да махнем министерствата и да ги сложим в Пловдив, тогава да ви видим.

30

Някой към 10

преди 1 година

Да знаеш, че и немските фирми западат доста. Може от догодина да четеш с изненада как доста са в плачевно състояние, потрес, закрити, свити и т.н. Някой писа, че политиците в София не живеят в реалността да знае, че и германските също както и институциите. Свръх силите им е да погледнат реалността, страх ги е.... Въпрос на време е да изплува грозната истина за всичко и хората да изпаднат в потрес и стрес. Трудно ще е за приемане всичко......

29

Стамат

преди 1 година

От Путин вече нищо не зависи. Русия е едно голямо НИЩО и сега ще го разбере по трудния начин. САЩ "създадоха" Путин и САЩ ще го унищожат подобно на Садам Хюсеин.

28

Някой до програмист

преди 1 година

Дано ги програмираш добре тези пари, че скоро и за вас хляб няма да има. Какви дигитализации и какво програмиране.... Хората се отвратиха. Повечето вече не искат да ползват нищо вече. Доста хора вече спират и новини да четат. Няма защо всичко е лъжа, измама, лицемерие, а от скоро и зверско извращение във всички насоки.

27

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 21, по трудов договор работя в София, но не ви стъпвам в мизерния град. Много сме по този начин. И това НЕ означава, че София има подобен процент от БВП! Толкова ли сте функционално неграмотни, че дори това не можете да осъзнаете? Трябва да си много сбъркан в главата за да искаш да живееш в СОфия. Ама много!

26

elgrado

преди 1 година

А знаем ли какво означава 10 000 на година??Та тези хора дори не могат да доближат 2-та края! Как не ви е срам, мизерници! И после ще ме облъчват да приемам еврото! Пфу!!!