31

Анонимен

преди 6 месеца

Никой, никого не е насилвал да се евакуира. Сигурно и хуманитарния конвой, дето се бе запътил към "окупаторите" бе отстрелян от хохлите за да ги спасят от отвличане. 36 човека официално екзекутирани в Херсон след идването на нацистите. "Ама така правят и руснаците, като завземат някое населено място"??!! "Световната демократична общност"отново с вързани очи и уста. Ако не бяха наглеците от СиЕнЕн и Скай нюз,дето нахлуха преди"стабилизиране на обстановкаата",тези щяха да бъдат"убити"от руснаците.

30

do 36

преди 6 месеца

Умнико, населението от 1944 до 1990 расте от 7 на 9 милиона, защото пиле не можеше да излезе зад граница. Амнезия ли имате или нас правите на луди. Междувременно Гърция с постоянен поток емигранти, гражданска война и военни преврати стана от 7 през 1944 над 12 милиона сега.

29

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонименбрей Нато обезлюдил бг. ама какви сте мозъци ве....

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Забягнал задокеансковъобще не се правят планове за завръщане в бг, добре сме си навън. не е заради работа, а по скоро заради обществото. в бг всеки е за себе си, затова е такава каша....

27

Анонимен

преди 6 месеца

Е, добро утро. Това започна от първия ден на войната.

26

Ivan

преди 6 месеца

Нормално Путин го интересуват само от природните ресурси на Донбаска и Харковска област а не живота и благосъстоянието на местното население.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Те като емигрират, сами я обезлюдяват! Няма нужда от чужда намеса! Те няма да се върнат, установяват се в други държави!

24

Зоокът Булгария

преди 6 месеца

Отвориха вратите на зоопарк "България" на 10/11/1989 и по-акъллите се изнесохме скоропостижно към САЩ. От '89 до ДНЕС в САЩ са пристигнали повече от милион българи, за да се измъчват и чакат края на капитализма. Какви Еврогейове и НАТОвци са ви подгонили? Абе, вие, дето пишете тези прокоби, у ред ли сте?

23

Долния малоумник

преди 6 месеца

То от 33г. сме скраваря и еврогейщината и не останаха българи.

22

до 20

преди 6 месеца

Абсолютно вярно - и това е по-времето на поколението бум в Америка и Западна Европа.Ако руснаците дойдат още веднъж , тук няма да останат българи.

21

ИИВ

преди 6 месеца

(извр*а*тено изчанчено въображение) на неолибераЗт-сатанягите с нови пр0SSтoтии за феновете на ДБ... Айде у лево с пропагандата!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Това са си Руски деца, ако ги вземат урките ще отидат на острова на байден. Много добре правят Руснаците и си пазят децата.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Обезлюдяването на България пак го дължим на братска Русия. Преди 9 септември 1944г. в българските семейства по 5,6 деца. След 1944г. по 1,2 деца.

18

Анонимен

преди 6 месеца

е,затова пък ние никога не можем да ви изгоним от нашето Черноморие,поканихме ви временно,вие си сложихте знамената и не искате да си отивате.

17

Забягнал задокеанско

преди 6 месеца

Не бъркайте България с Украйна. Три милиона се изнесахме, за да се спасим от неокомунистическото управление, от простотия, политперверзия и никога няма да се завърнем - нито ние, нито нашите деца и внуци.

16

До како лЕлке

преди 6 месеца

Къде видя да пише в статията за България? Явно само отвличаш вниманието, молодец!

15

Анонимен

преди 6 месеца

еничари в 21 век!

14

аа ане може

преди 6 месеца

До Анонимен 9---укрите искав България,по хотелите!Да ги храни *** тъпака!

13

како лЕлке

преди 6 месеца

А КОЙ провежда обезлюдяване в БЪЛГАРИЯ,та от 9 милиона през 1995 година,сега се 6 милиона,половината от които "малцинства"?Пак ли лошите ***

12

Анонимен

преди 6 месеца

Порусачване като помохамеданчване. Или се качваш на автобуса за Русия или на дръвника.