38

Анонимен

преди 1 година

Хайде, поредната статия как да бавим принца - пеленаче на маминка, за да си имаме мъж ха-ха-ха....

37

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Нека жената направи първата крачка ! Нали имаме равноправие ? ЗАЩОТО ПЪРВАТА СТЪПКА В СЪДИЛИЩАТА Я ПРАВИ ВИНАГИ ЖЕНАТА ! ! ! САМО ЗА ТОВА СЕ ОМЪЖВА !

36

...

преди 1 година

Понякога избягваш другите, заради определена жена. Като не можеш да си с нея, си я избягваш. Не може да имаш всичко.

35

Петьо Гларуса

преди 1 година

Мен лично ме отблъскват такива жени: Нахални, с високо самочувствие. Много говорещи. Пиящи, пушещи и лигавещи се. С татуси, с надути устни и ц,ци, върти опашки, неестествени! Но от всичко изброено ме отблъскват тия с устните, от къде е тръгнала тая мода с устните не знам... Да си ги правят като чофки? Не мога да разбера...

34

жена

преди 1 година

До кратко .. пък на мъжа да чууука камъни и да копа в мината по твоята логика. Ама колко ставате за това - я се огледай, един на хиляда......Всеки има път в живота и не си ти този, койго определя.

33

Плейбой Магнат

преди 1 година

Имаш ли парички, имаш и женички, това е положението.

32

Стамов

преди 1 година

Жената даже да има мъж със златен член пак ще е недоволна и ще мрънка. Просто жените са по природа злобни и негативни. Но почват да виждат недостатъците на мъжа след като се ангажират с него сериозно.

31

Цура

преди 1 година

Добре дошли в новия свят на нежните мъже и грубите жени които нямат нужда едни от други.

30

Спиро

преди 1 година

Трудно е да обичаш жена в която няма нищо женствено и ти говори на "бате". И кой им втълпи на тези жени че като си напомпат джуките ще станат по-красиви? Заприличали са на гротески.

29

кратко и ясно

преди 1 година

мястото на жената е кухнята и кревата .

28

Анонимен

преди 1 година

гаден характер ... либса на цици... тотална меркалтищина ... манжи дето и св,,иня не би яла ... плюс претенций

27

Ха ха

преди 1 година

Те търсят принца, а на него му е достатъчна прислужницата

26

Бай Илийчо

преди 1 година

Пълно е с татуирани уроспии дето знаят само дай и купи ! Едно копче нимоат дъ зашият бря ! Дъ не говорим за друго !

25

Анонимен

преди 1 година

Пропуснали сте с.в.ирките.Не прави ли жената *** той си търси любовница.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо повечето от популярните и преуспелите мъже са женени за изтъкнати майсторици на онзи спорт, който деликатно бива наричан "най-древният занаят"?

23

Анонимен

преди 1 година

Жените търсят "лошите момчета" и в един момент се оказва, че свестните мъже са вече заети и те си остават стари моми. Защо един мъж ще се отдалечава от жена - ами вижда какво търси тя и я оставя да си търси "лошо момче".

22

Енигма

преди 1 година

До Анонимен 45 Звучи добре това, което си написал. Само че възниква един въпрос. Защо всички жени-пар.цали са омъжени и в повечето случаи са успели да хванат някои от най-желаните ергени, а не малко от добрите момичета си остават стари моми, дори да са били хубавички на младини? Това е някаква странна особеност на мъжката психика - знае какво не бива да прави, но въпреки всичко го прави.

21

Анонимен

преди 1 година

Ще се отдръпне ако са тип "принцеса" и само говори какво иска. Ако е имала бая разкрепостено минало. Винаги се намира някой познат който да те осведоми с колко мъже е била и какво е правела. Освен ако не смени града. В крайна сметка всеки иска да спи с градския пар.цал,но никой не иска да я взима за жена на децата му. А иначе е пълна глупост,че мъжете не обичат да му пишат често. Даже ако не го правят се чудят дали го харесват или просто е един от многото с които жената си пише в момента

20

Яна

преди 1 година

От коментарите по-долу става ясно че българската нация се състои от комерсиални пр*дли и безм*зъчни расисти и фенове на полумъртви футболни отбори.

19

Пешо

преди 1 година

Жените си мислят че ще има опашка от мъже които ще се избиват за тях. Обаче мъжете се увредиха от хормоните в храната и осъзнаха че жената иска всичко, а дава само едно нещо и то за кратко.