59

Гирманка

преди 1 година

Тук в Германия електронни избори са забранени защото са по лесни за манипулиране...гласува сес хартия. В Франция и УК също!

58

Анонимен

преди 1 година

Изборите са хубаво нещом, щом управляващите не ги одобряват

57

до 55

преди 1 година

Хайде хакерю предложи как може да се манипулира машина без да се остави следа за манипулация, за това казвам нека да имат достъп всички до машините, а не както сега на сляпо. Единстветно дб предложиха това, но не им харесва това на някои. Относно хартиените бюлетини ти виждал ли си избори в Беларус, последните президентски как се сменят чувалите в училищната секция? Един по една стълба с чувалче като дядо Коледа се качва до втория етаж и след малко излиза с различно чувалче.

56

Анонимен

преди 1 година

Най-големите предатели на народа са тия двамката

55

toti

преди 1 година

Тая АГОНИЯ вече на всички ни омръзна!!! Искаме РЕФЕРЕНДУМ за промяна в конституцията и за ,,ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ''!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Напишете "Bulgarian train" или още познат като "бугарски воз" в страните от бивша Югославия, за да разберете защо ГЕРБ, БСП и ДПС искат да върнат хартиеното гласуване. Това е най-известното българско изобретение след "българския чадър" и около 300-400 хиляди гласа могат да се манипулират по този начин - горе долу колкото електората на средно голяма партия. Най-добре и незабелязано се получава на местни избори - а такива има догодина. :)

53

Анонимен

преди 1 година

пък аз ще бия хикса на всичките на изборите...

52

Анонимен

преди 1 година

До 47 Ти си неадекватен и като теб са всички,които смятат,че машините не се манипулират в кой век живеете!!!!

51

перко

преди 1 година

ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ ГОВОРИМ ЩОМ ИЗБОРИТЕ С МАШИНИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ОТ ЧАСТНА ФИРМА, А ЦИК СЕ ПРЕВРЪЩА В СТАТИСТИЧЕСКИ ОРГАН??? ?

50

Чоко

преди 1 година

Загадка за начинаещи. Защо само в България и демеократична Венесуела се гласува с мадуровски машинки ? Отговорете си на този въпрос и после мислете нататък.

49

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и БСП заседават по цели нощи, за да променят изборния закон. Това ли е най-важното за България сега бе, ***?

48

пепи

преди 1 година

ДАно! БСП са дъното!

47

р

преди 1 година

Голям вой се надава от *** ПП. *** свинете. Ако ги нямаше машините никога нямаше да са на власт. ИДВА ВИДОВ ДАН !

46

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и БСП сън не са спали и комисията е заседавала ЦЯЛА НОЩ, за да прави промени в изборния закон. Абе, значи можете да бачкате, когато искате. Що не бачкате по цели нощи, когато става въпрос за бюджета и за благосъстоянието българските граждани? Ама не - бачкате, само когато трябва да си завъртите поредната схема. СРАМ!

45

43

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са ми сложили два минуса!

44

Анонимен

преди 1 година

Машини много по-трудно се манипулират. Даваш достъп до сорс кода на всяка машина на партиите преди изборите и на всяка ако пожелае достъп за след изборите за да сравнява и край на спекулациите.

43

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е , че всеки с IQ по високо от стайната температура може да прави фалшификации с хартията - Примерно Борисов , кавармадайъ и другите ***. Колко от вас хакери могат да манипулират машин. Направо казвам - нито един , понеже си нямате грам понятие как работи .

42

Случаен минувач

преди 1 година

До 35 и 38Кики е в цикъл... Ха ха ха ха... Това звучи извънредно смешно... Ами да помоли някоя от двете жени, които са около него, да му помогнат да си изхвърли излишната течност... Ама нещо май не се получава. Нищо чудно законната да му е забранила да се доближава до нея. Това е глyпaвия мъж - от два стола на земята.

41

Анонимен

преди 1 година

Европа много ще се зарадва на едно хартиено правителство ОПГ, БСП и ДПС. Браво Бойко, браво мозък!

40

анонимен

преди 1 година

Защо ПП се страхуват от хартиената бюлетина? Пък и машините на Мадуро остават! Кеф ти с машина, кеф ти с хартия! Трябва всички, които искат да гласуват! И ЦИК да държи ключа за машините, а не някаква си частна фирма! Така е справеливо!