15

Анонимен

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат

14

Белгород тръгна

преди 1 година

Белгород тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.

13

Спокойно ток има

преди 1 година

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

12

нострадамус

преди 1 година

Да не се дава оръжие на Украйна, те не си знаят историята. А в РУСИЯ управляват болни мозъци .Руснаците щяха да живеят в пъти по добре ,ако бяха се интегрирали с Европа,с културните държави.

11

Вразумете се хора

преди 1 година

Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!

10

Реалист

преди 1 година

Не защитавам Путин, но да го наричаш антихрист е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

9

Свистят кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

8

Анонимен

преди 1 година

Покрай сухото гори и мокрото. Този инцидент в Полша едва ли ще е единствения. Заради плeшивото, пpocто джyдже в Кремъл ще умрат още десетки хиляди руснаци и украинци.

7

Анонимен

преди 1 година

призовава реално украинците да се предадат, за да има мир, тая не е добре

6

Боли ме х..я!

преди 1 година

Приветствай другарко, и да не приветстваш все тая. Нашите ( американослужештите) не осъдиха щот гледат кво ша каже Джони Кеш.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5_а на путин ли да вярваме?... че той една истина до сега не е казазл

4

Анонимен

преди 1 година

Наркомана терорист стреля по Полша и лъже че е Русия! Опасен гангстер! Русофобите му вярваха! Хайде вярвайте русофоби!

3

Анонимен

преди 1 година

Ей, нассрахте се с тия пиратки... Сега цял месец ще ни занимавате..

2

Анонимен

преди 1 година

Украйнците са много смели.Вече почнаха да нападат опасните трактори.

1

Анонимен

преди 1 година

Нинович да призове рашистите да спрат войната, защото те я започнаха, не може да призовава за мир държави, които така или иначе не искат да воюват, но са принудени!