35

R.A.T.M

преди 1 година

Украинското ПВО е единственото в света унищожило граждански самолет и трактор

34

Анонимен

преди 1 година

*** марш, не разбра ли,че народа не те иска с празните ти обещания и мазната ти физиономия

33

Анонимен

преди 1 година

Искам да кажа, че ако ще се плаща за разрушения, първо трябва да платят упоменатите от мен.нямам спомен НАТО да е плащало на когото и да било. Това е целяща единствено смърт,грабителска, и долна във всяко отношение организация, падение на човешката цивилизация. И ние сме в кюпа.

32

до 33

преди 1 година

Реалисте, САЩ още на са се изтеглили от територията на Сирия, инсталирали са се точно при нефтените находиаща и си крадат- крадат.. Сирия беше бомбардирана, атакувана от сили на Франция, Германия... Подобно можем да кажем за Либия. Там все още има сериозно военни действия с поддръжка на чужди европейски сили. Отделно познатите Ирак и т.н.Знаете ли колко войска държи Франция в африкански страни, без да я искат? Например. Може да се върнем и към по-стари факти...

31

Анонимен

преди 1 година

На срещата Г-20 делегацията на Русия е била посрещната с плакат с карта на Русия, ВКЛЮЧВАЩА новите територии. Срещата е с домакин Индонезия. Не знам защо сайтът много-много не я отразява. Може би, защото сбирката е без значение. Големите играчи са 10 на 10 . !0 от големите НЕ са васали на САЩ: Китай, Индия, Саудитска Арабия, Мексико, Индонезия, ЮАР,Бразилия ...

30

Анонимен

преди 1 година

Ми що иска да спрат огъня "от двете страни" Много просто. Ако сега спрат огъня всичко заграбено ще си остане за Русия. Затова. Руска *** са всички в БСП. И само се правят на миротворци. Когато Русия нападна Украйна мълчаха като риби и се радваха "Киев за 3 дни" После се разбра че няма да стане и украинците си връщат заграбеното. И изведнъж станаха много миролюбиви.

29

Анонимен

преди 1 година

Уф, ама те всички искат мир бе, бесепари смотани. Въпросът е кой какъв мир иска и на каква цена.Което пък въобще не зависи от вашата партия.

28

Анонимен

преди 1 година

Вчера в ООН е имало гласуване по повод проет за резолюция за изземване на замраените от САЩ и ЕС активи на Русия в рамер на над 400 милиарда долара в полза на Украйна. Интересува ме каква е била позицията, изразена от представителя на България. Интересува ме въз основа на какви закони някакви си банки си присвояват правото да крадат влогове.Това го видяхме наскоро и със златото на Венецуела, и с парите на Афганистан, даже с парите на наши граждани, БЕЗсъд и присъда!България правова държава ли е?

27

Анонимен

преди 1 година

Когато Рсия започна да бомбардира Донецк и Луганск и продължи 8 ГОДИНИ, Украйна 10 пъти се обръща към ООНто да изпрати комисия да разследва атаките. И 10 пъти Русия слага вето на решението на ООН.

26

Въздържател

преди 1 година

Полша, сори, нема да ти помогнем по Чл. 5, ще се въздържаме. Нинова харесва това.

25

Анонимен

преди 1 година

Нинова, що не изпратиш синчето да работи в Москва при Найбулина в Московската банка? А се трепе горкия при гадните капиталисти в Ню Йорк? Току виж го направят ***.

24

Укронацистите

преди 1 година

Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари.

23

Анонимен

преди 1 година

Нинова: Мейк лав, нот уор!

22

Анонимен

преди 1 година

Министерство на отбраната да се преименува на Министерство на любовта.

21

До Козяшкия трол

преди 1 година

Намерете кадри от 2014г. с новоизбраният президент Порошенко,който говори за своите сънародници в Донбас-"За нас ще има работа, за тях не. За нас пенсии ще има, за тях не. За нашите деца и пенсионери ще се грижим, за техните не. Нашите деца ще ходят на детски градини и училища, а техните ще живеят в бомбоубежища. Ето така ще спечелим войната." Киев спря всички социални и пенсионни плащания към Донбас и започна да ги бомбандира и избива всеки ден от тогава до сега. Сега сме страна в това и ние!

20

До 17

преди 1 година

Не ти пожелавам да преживееш това което са преживяли тия хора в Донбас. Макар че го заслужаваш.

19

До 17

преди 1 година

Вие наистина сте в някакво състояние на делириум очевидно. Погледнете дори само летището в Донецк което беше буквално сринато още 2015 година. Хилядите снаряди по цивилни обекти през всичките тези години, явно са били невидими. Нацисти като вас нямат очи за това. Гледайте все пак филма Донбаска Пролет. Дано да осъзнаете.

18

?!?

преди 1 година

Тая дава всичко само руският интерес да се запази в България. С цената на нашето бъдеще. Тязи е ясна тегли само на изток, без значение национален интерес нищо не е интересува.

17

Дайте ГАЗ бе

преди 1 година

Петиция за ГАЗ!! Всички да подпишем. Да помолим Вова да пусне една тръбица. Дори и сламчица да е. Пак е нещо. Поне да не ни се вкоченасят крайниците тая зима!

16

Анонимен

преди 1 година

Викаш Путин е начертал загубата си в Украйна през 2008г в Мюнхен - мур.зилке, неможеш мислиш :)