14

Анонимен

преди 1 година

И ловците, и лесничеиите, въобще целия ловно-рибарски съюз, и накрая ако трябва и армията да се включи.

13

Това

преди 1 година

Майката е имала предчувствие. Бащата затова ли първоначално даде други показания, за да не я намерят? Бащата може и да не го убил, но си личи, че е голям мафиот и ако не са непознати, са по негова линия.

12

ИВАН

преди 1 година

ЕВРО КАПИТАЛИЗМА Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ СИТУАЦИЯ! НИЕ СМЕ СКОТСКИ НАРОД, ТУК НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОБЪР КАПИТАЛИЗЪМ!

11

no name

преди 1 година

и тоя говори колко да не заспи. ловните дружинки са включени още от началото и водят групи доброволци и полиция по горите.

10

Анонимен

преди 1 година

За да не го надушат кучетата значи има гнило.Може да е съвремен вариант на приказката с Хензел и Гретел.Да е оставено другаде.Да кажем на около 30-40 мин нагоре с колата.Не вярвам да е отвлечен,но знае ли се...

9

Няма Сигурност

преди 1 година

То не само дацата никой не е защитен в България, те МВР и ДАНС масово работят в симбиоза с мутри, нали ги хванаха как слугуват на Пернишкият мафиот Юлиян Борисов Георгиев и нищо все едно е нормално да убиват и изтезават, в прокуратурата и Съда обръщат всичко наопаки ! Явно Борисов си е направил мафиотска Държава за себе си!

8

1

преди 1 година

Ооо, я си успокой гърдичките малко. По цял свят е пълно с ненамерени никога хора. То това не е като да плямпаш по форумите. Достатъчно усилия се полагат.

7

Анонимен

преди 1 година

Фуражките се излагат с работните като по криминален трилър версии

6

Анонимен

преди 1 година

Ако не открият Сашко, това означава, че нито едно дете в България не е защитено.

5

Гешев кажи си

преди 1 година

Иван Гешев е замесен в Терористична Организация в симбиоза с Пернишки мутри и служители от МВР и ДАНС - изтезания, убийства, отвличания, незаконни експерименти с хора !Гешев се е запознал с тези мутри когато е бил прокурор в Перник за някакво наказание!

4

Някой

преди 1 година

Няма ли да проверите вече,къщите и апартаментите на всички регистрирани педофили и странници които живеят сами??Какво се мотаете?

3

На ви Гешев МВР ДАНС

преди 1 година

Тъпанарите от МВР и ДАНС ги зомбират с честоти, да са наежени, велики, а всъщност извършват и потулват тежки престъпления срещу Българи, включително престъпления Против Човечеството!

2

МВР ПОЗОР ПОЗОР

преди 1 година

Иван Гешев е замесен в Терористична Организация в симбиоза с Пернишки мутри и служители от МВР и ДАНС - изтезат ния, убийства, отвличания, експерименти с хора !

1

Анонимен

преди 1 година

За какво плащам данъци и заплати на МВР ?Те едно дете не могат да намерят та какво остава да защитават семейството ми и народа.Срам позор оставка вън неадекватните !