54

58

преди 1 година

Впечатлява тоталната липса на конкретна информация, която може да бъде насочваща в издирването.Това навежда на умишлено действие от страна на разследващите.Навсякъде се повтаря,че бащата е извън всякакво подозрение,а свидетели,които да потвърдят,че са виждали двамата в предполагаемия ден на изчезването няма.Някой лъже.Изкараха детето много болно,а май родителите са по-болните.Ако детето и друг път се е губило,с какъв акъл бащата го оставя да върви в гората само, докато той си кара колата отзад?

53

Учудена

преди 1 година

Съм какво като не са луди аутистите ти знаеш ли как крещят и викат и че не може са бъде в нормална паралелка ти общувал ли се с такива ти май си опсааа

52

Анонимен

преди 1 година

щом майката била в чужбина и не се прибирала , а чак армията искат да пращат да търси, кво да говорим, ако така мислят ,че чистят имиджа на държавата е точно обратното

51

Мамата с фалшиви док

преди 1 година

Пробвала е да фалшифицира документите , че родител N2 е съгласен, но са я хванали.

50

Тъпака Занев

преди 1 година

''преди време майката се е обаждала на бащата и искала да го вземе, където тя живее в Англия''Как ще закара детето в Англия като на границата трябва да мине граничен контрол и ченгетата само като видят детето на задната седалка веднага ще я арестуват....Занев ти т ъ п ли си или се правиш на такъв??

49

Изумен

преди 1 година

''Трябва да се провери и каква е била кореспонденцията между майката и бащата, тъй като преди време майката се е обаждала на бащата и искала да го вземе, където тя живее в Англия, но той не ѝ го е давал. Нищо чудно да е организирано от нея''АЗ ТАЗИ ВЕРСИЯ Я ПИСАХ ОЩЕ ВЧЕРА.

48

Анонимен

преди 1 година

До МъкаОткъде знаете, че тези неща са се случили по този начин? И че изобщо са ходили там и там е изчезнало детето. Свидетели има ли ? Цялото това нещо може да е абсолютно измислена история от бащата.

47

ЯДОСАН

преди 1 година

''означава, че се касае за отвличане'' АЗ ТОВА ГО КАЗАХ ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН...ЧАК СЕГА ЛИ ВИ СВЕТНА БЕ КРАТУНИ МИЛИЦИОНЕРСКИ!!??

46

Мъка

преди 1 година

Как са планирали отвличане точно в планината , пред очите на бащата. Детето се разхожда в планината , а бащата по него с колата. Детето изведнъж изчезва . Айде , де !Ще излезе нещо много гнусно.

45

Godzilla

преди 1 година

А тъй като бащата продължава да вярва на врачките къде е детето и няма да спре никога (наивен човек), може би е добре някой истински приятел да му каже две думи: след пет дни и никаква следа е почти сигурно че е не е живо. Оттам самите врачки увисват, защото тяхната лъжа е че детето е живо, движи се, някой го води и тн. НЯКОЙ ДА ВЛЕЕ логика В ТОЯ ЧОВЕК!! Дано поне пари не им дава...

44

по света

преди 1 година

има случаи на родител убил детето си за да не го даде на другия родител

43

Анонимен

преди 1 година

До 12121212 А какво стана с историята, че майката се е опитвала да го изведе от страната с фалшиви документи. И каква е пълната история - очевидно са спорили и бащата, който е нотариус не й го е давал, вероятно използвайки положението и влиянието си.

42

12121212

преди 1 година

До АнонименОтвлечен, но не са се обадили за откуп? На майката очевидно не й трябва това дете - тя си има гадже и щастлива с еврожендърските ценнности, да не се обременява с товари от миналото. По-скоро третия вариант или 4-ти Сашко е при някой кукувец, който го държи вкъщи. Дано да е живо детето!

41

Цъ

преди 1 година

Кучета трябва да търсят в къщата и двора на бащата! Джипиес данните от тел на бащата И да предния ден са много важни!!!!

40

ЗАЩО

преди 1 година

Бащата скри, че детето Не е било на училище ппедния ден!?!? Това е доста съмнително! Бащата разиграва цяла БГ вече 6 дни!!!

39

Майна

преди 1 година

Отвлечен, Продаден или Убит и заровен!!! Това са реалните възможности!

38

ПСЕВДОВРАЧКА

преди 1 година

сега ще ви кажа какво ще стане - детето няма да бъде намерено, някои хора вярват че полицията работи по някакви версии, но ТЯ НЕ РАБОТИ. а семейството дава противоречиви показания, днес пак полицай го каза това относно дрехите, след няколко дни ще останат само врачките в фейсбука на бащата и 10 доброволци.

37

А ТОВА

преди 1 година

ЧЕ ПОЛИЦАЯ ИЗЛИЗА ОНЗИ ДЕН И ВИКА ПРОВЕРЯВАМЕ КЪДЕ НИ КАЖАТ ВРАЧКИТЕ????????????????????? ИЗВИНЕТЕ, ТОВА ПОЛИЦИЯ ЛИ Е????????????? ВРАЧКАТА МОЖЕ ДА КАЖЕ БУРГАС

36

О хо хо

преди 1 година

НАМЕРЕТЕ ДЕТЕТО В КЪЩАТА НА БАЩАТА!

35

999

преди 1 година

САШКО НЕ Е БИЛ НА УЧИЛИЩЕ ПРЕДНИЯ ДЕН. ТАКА ЧЕ - КОГА ТОЧНО Е ИЗЧЕЗНАЛ????? НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРЯВАМЕ САМО НА СВЕДЕНИЯТА НА 1 ЧОВЕК - БАЩАТА?!!!!