68

До 69

преди 1 година

Това може да го каже само върл фен на най-простия.

67

Анонимен

преди 1 година

А благодарение на тебе,за 10 години намаляхме с 1 милион и останахме най-бедната и най-болната страна в ЕС.Благодарим ти,вожде.

66

анонимен

преди 1 година

Проблемът на простите поддръжници на ПП е,че са толкова прости, та даже не могат да предположат, че съществуват и умни хора.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "промива мозъците с поредните си лъжи и клевети"-Еееех,де да бяха лъжи и клевети.............

64

До 65

преди 1 година

Надай се.Надеждата умира последна.

63

Анонимен

преди 1 година

Боко е на принципа една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина.Стига да има кой да му вярва.

62

Здраствуйъе троллики

преди 1 година

Не се набирайте , Борисов не се натиска за власт! На него му стига да е първа политическа сила, и иска да остави Превратаджията Радев да си изсърба докрай попарата, която е забъркал ,и неговите подопечни...Харвардските мошеници! Поне година, година и половина трябва да мине, докато ГЕРБ се върне отново на власт! Много *** дотогава ще бъде изметена от властта!

61

ЧЕСТИТО!

преди 1 година

ЗА 7 МЕСЕЦА - ТОЛКОВА. ПП НАПРАВИХА ТОЛКОВА ПОРАЗИИ, ЧЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ИЗБОРА ИМ! БОЙКО ДА СТОИ НАСТРАНА ДОКАТО СЪВСЕМ СЕ О ЕРЕМ.

60

Анонимен

преди 1 година

До Карлуково Готовите реактори ги изхвърли Станишев през 2005.

59

Анонимен

преди 1 година

Тоя Борисов е бати и наглия изпечен мошеник. По негово време в ТЕЦ Марица Изток 2 едвам клатеха по две блокчета от осем и БЕХ затъваше в дългове. Сега 7 от 8 блока на МИ2 бичат на макс.

58

Анонимен

преди 1 година

Какво ме интересува някаква комисия крадльо.

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя е ясен.Ама я вижте хиените около него,които го мразят защото знаят що за стока е и колко е забогатял от властта,а те горките с по няколко милиончета,как точат зъби за нови кражби от евросредства,затова сега се правят на по-чисти от водата и по-ниски от тревата,белким излъжат някой да направят правителство и после аз на тебе,ти на мене.

56

Карлуково

преди 1 година

"Борисов: Благодарение на Петков и Василев ще станем вносители на ток" ----------------------- Kиро-*** и Кокорчо имат своя принос, но основната вина е на Тиквата, който спря строителството на АЕЦ Белене, извърли готови руски реактори (които искаше да хариже на Иран) и прокуди над 1 Милион българи зад граница.

55

Анонимен

преди 1 година

Една диплома за средно образование до 1995 година е много по стойностна от диплома за професор от времето на ГЕРБ.

54

Ваню Княза

преди 1 година

А благодарение на теб износители на българи!

53

Лъжа

преди 1 година

АЕЦ -Белене не е спрян от Борисов! Ако имаше възможност този проект да бъде направен, Румен Овчаров нямаше да чака шест години без да го задвижи! Първо изгониха немския инвеститор, и после натресоха на Борисов да плаща два реактора, без да им подписан договор !

52

Анонимен

преди 1 година

Винету,известен още като агент Буда и най-голямата банкянска тиква,кумир на простите пак го е хванала логореята и ръси глупост след глупост.Вече му знаем и кътните зъби,но той продължава да ни облъчва неуморно с лъжите си.Срам за тези,които още му вярват.

51

добро утро

преди 1 година

зелената енергия е скъпа и нискоефективна. заема огромни площи, които стават неизползваеми.

50

Анонимен

преди 1 година

Този съвсем изтрещя, Петков ли затвори от 1 до 4 блок на Козлодуй, той ли не построи Белене и плати толкова пари пак от джоба ни. Самозабравил се еднокнижник. Нивото му на говор е срам за всеки българин.

49

Анонимен

преди 1 година

БТВ (Бойко ТВ) са си назначили руса, облечена в розово водеща, да води нощните новини. Това е поредната пошлост, след като назначиха на Красен Кралев жената за водеща на новинарския блок, да си назначат Кристина Гербушева (ГЕРБ+ушева), както и да канят "видни" гербаджии от ден до пладне в ефира си, въпреки че са едва втора политическа сила. Това се случва от както Кикимян е шеф на новините. Даже изкараха снимка - кабинета на Кирчо пълен с книги и на Боко - бардак с лампички и плазмен ТВ 72 инча