108

Българин

преди 1 година

Бойко, изкарвай белия кон и се връщай, че тия измамници съсипаха България

107

Бг

преди 1 година

Борисов еврогей и дж-ен-д--ър: няма никакво значение какво е построил, защото прокарваше Истанбул.конвенция, ювеналната юстиция и сега оръжие за *** --- камък няма да остане от построеното и каква полза ако България се превърне в Содом. Къде е Содом сега ?Содом е бил богат и проспериращ град на времето си, къде е сега ? Защитниците на Бойка са *** без акъл и душа,сигурно са от пети пол, и се блазнят по лъскавите опаковки на гнилите вафли.

106

Аноним

преди 1 година

Борисов Държавник Борисов политик Борисов ЛИДЕР

105

Всички, които

преди 1 година

Ругаят ББ пряко работят за връщането във властта на комунистите и техните мутри и олигарси. ПП, Възраждане, ДБ и Възхода са техните нови проекти, зад които се опитват да скрият околното си лице. БСП през годините се компрометира и вече не върши работа. Тази партия скоро ще отиде в историята, където и е мястото.

104

Анонимен

преди 1 година

Сериен престъпник-рецедивист и убиец, крадец на коли в Унгария, Чехия и Германия, Слънчев бряг, е вашия Бойко!

103

Анонимен

преди 1 година

Реалноста е следната: България намаля с един милион души по време на управлението на "държавника" от Банкя и е без индустрия, защото в най-корумпираната държава, никой не иска да идва да инвестира, в същото време една инсталация за 5 хиляди лева прави една къща независима за 20-30 години, ама ГЕРБ искат да се тровиме от тецовете и да правиме Ковачки богат. Като толкова ви е акъла, пак се прецакайте на следващите избори.

102

Анонимен

преди 1 година

Чудя се как народа избра *** пожарникар, като тебе да го управлява. Докара ни до поредната национална катастрофа и наглееш за още власт.

101

Анонимен

преди 1 година

Бойко осъди ги бе. Надени имкочьенитеваналните територии и да се разкарат

100

До Ива

преди 1 година

Извинете,вие на стероиди ли сте?

99

Нина

преди 1 година

До 106 Ха, ха, ха как добре описваш себе си и Кирчовците и Асенчовците.Пълта трагедия сте,направо живи за оплакване сте.

98

Анонимен

преди 1 година

Борисов е държавник! Той предвидливо купи ядрени мощности от Русия, но му попречиха да ги инсталира.

97

Анонимен

преди 1 година

Мачът бил свирен! Кой участва в мача? Защо въобще предстваителите на България се съгласяват ЕС да клони м федерализация? Защо България непрекъснато трябва да търпи щети? Нешата не опират одновно до пари в бройм както непрекъснато говорят. А до дългосрочни владения на сектори. Вижте на практика какво става с парите на Мъск, на Безос, на най-уж богатите ! Фъррр! няма ги! И тези пари, китп циркулират из ЕС, са мижи да те лажем : лъжат чиновниците улравленци, за да облагодетелват корпорациите си,

96

Анонимен

преди 1 година

Кой изкараха виновен?! - "Мачът е свирен, това е приключено. Енергетиката на България през 2025 г. ще се превърне във вносител и ако си го представим днес, това е автоматичен режим на тока. Това са предложили Кирил Петков и Асен Василев. Ние, българите, си получихме това, което си търсихме.

95

Анонимен

преди 1 година

Според подписаното, доколкото чух днес в "още от деня", не е упеменато точно затваряне на ТЕЦ-овете в Маришкия басейн, а намаляване на емисиите. Защо не се чува никъде за намаляване на автомобилното движение?Автомобилите танаха като плъхове! Размножават се и изяждат всичко по *** си.В угода на Германия най-вече, според мен,защото там си затриха почти всички индустрии и залижиха на артомобилостроенето, ние пък затрихме обществени транспорт, железниците, унищожихме чернозем (най-благодатната земя

94

Петя

преди 1 година

За 30 години по-големи лъжци ,наглеци ,некадърници от Киро и Асен не е имало.Това е болестно състояние да лъжеш безобразно и непрекъснато и да не си даваш сметка колко си жалък ,а да нападаш опонентите си като лъжеш пак на това му се вика Л У до Ст

93

Анонимен

преди 1 година

Да, Борисов е винаги с една обиколка пред конкурентите. Да. Принципът на демокрацията е правото на повечето бройки.Повече бройки в природата ВИНАГИ са по-низшите организми, винаги *** са били повече от мишките, а мишките винаги са били повече от маймуните например, Точно затова във ВСИЧКИ култури и религии НЕ СЕ Е ПОЗВОЛЯВАЛО на всички достъп 1. до управление, 2. до книги. Трябвало да минат и други, и психически школовки на устойчивост.

92

Анонимен

преди 1 година

Права сте О'Ралица.

91

Ралица

преди 1 година

91 огромна подкрепа за това което пишеш

90

Ралица

преди 1 година

Борисов не е на власт 2 год платените и ако имате грам мозък да помислите само с омраза не става и нищо не се гради руши се

89

Анонимен

преди 1 година

Швеция и Дания са твърдо против Бг да стане член на Шенгенското пространство. Явно ни мислят за гoтини! Явно имат право.