151

Бай истина

преди 1 година

Измамите продължават военни лъжат ,*** лъжат идва един фронт за лъжите трябва да бъдат истина!НАТОцизма иска да прави терор!Вън на НАТо гилотина за фалшивите ***!

150

Защо

преди 1 година

А защо не препишете некоя статия за мъченията извършени от десен сектор и Баталйона Азов(нацистки подразделения на украйнската армия)извършвани над руснаци и българи?! Защото те са потресаващи малцина са се отървали живи а тук всички са живи и разказват!!! Укрофашистите целия свят ги разбра и отегля подкрепата си за укройна и скоро тази територия ще бъде обитавана от демони!!!

149

Covid_22

преди 1 година

Тра-ла-ла, тра ла ла ! Едни и същи статии!

148

новините

преди 1 година

Съобщиха че Зеленски упорито отрича украинска грешка за ракетите и топи Русия срещу НАТО, да разшири войната! Подъл, той наложи война на народа си, украинците да се връщат и да си оправят правителството и живота, а не да протестират тук срещу решение на чуждо правителство.

147

Анонимен

преди 1 година

Да бе! Украйнци и Северномакедонци учат децата си на уважение на руснаци и българи? Всеки мисли, че другия ще направи това, което той прави!

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 183Случайно да видя снимките на репортирите от СиЕнЕн и Скай нюз от Херсон? У сред бял ден вързани хора по стълбовете!!!! Та"руски диваци"ли или украински? Сигурно щяха да ги избият и после пуснат журналистите да ги снимат по улиците. И "високоинтЕлигентните"либерасти нямаше да им направи впечатение, че кръвта е пресна или носят бели ленти. Зелески заповяда да се открият 400 военни престъпления. Акредитациите на тези журналисти изгоряха. МАГАТЕ и"Амнести интернешънъл"също горят.

145

аз

преди 1 година

След ковида доверието в запада било разколебано. Извратена логика. Ковида дойде от братския ви Китай,т. е. от изтока, а от ,спасението дойде от запада- ваксините!

144

До 178

преди 1 година

Няма как Русия да е най-голямата терористична държава. Първенството се държи от САЩ. След ВСВ са водили десетки войни и са избили милиони.

143

Анонимен

преди 1 година

Как разбираме, че това е истината, когато нямаме право да видим другата гледна точка...? Нали ни забранихте Руските телевизии! От къде можем да вземем обективна информация? ОТ ФАЩ?!

142

джо

преди 1 година

Пропуснали са тука авторите на статията и хората дето лошите руснаци ги изядоха. пък тези дето им изпиха кръвта да не говорим.... Украинците само ги линчуват.

141

Анонимен

преди 1 година

От заглавието тя окупацията е 30 години вие сега се сетихте понеже имаше няколко месеца свобода и това не ви се хареса.

140

Анонимен

преди 1 година

До колегата сори но не сме сигурни че се замислят. Пропагандата разчита на късата памет на хората.

139

Анонимен

преди 1 година

След вчерашния ден пропагандата вече не е това което беше. Хората вече първо се замислят, медиите казват ли това, което наистина се случва там?

138

Анонимен

преди 1 година

Само да каже че ние не знаем дали има диплома за късане. Най вероятно не

137

Анти Тяло

преди 1 година

Малко преписано от Аушвиц, малко Агата Кристи.... дайте да го видим този център, или още цапат стените с кръв и полагат тела???

136

Анонимен

преди 1 година

*** Христова ли си каква си, скъсай си дипломата от смешния университет, който вероятно дори ти я е подарил и бягай да се биеш в името на Украйна. Тези писания са толкова истина, колкото съществуването на леприконите. Смешни сте, жалки и за съжаление неграмотни. Кучета се мъчат от психпати пред блоковете, онанисти седят пред детски градини, авие ми пишете измислици за зеленото човече, отвлечени деца и лоши руснаци. Ще има справедливост, и всички като вас ще си отидат по местата - в миши дупки!!

135

Анонимен

преди 1 година

Да разбрахме. Партиите подготвят нов закон за трроловете и тогава само тяхните истини дори да са лъжи ще се разхождат по статиите и форумите. Те затова така нагло и подло лъжат и сега чрез неистини ,че няма накъде повече Антируската и антикомунистическа пропаганда например са ръка за ръка макар че всъщност нямат нищо общо даже напротив комунистически неща се гласуват в европарламент Самата външна форма на управление комисия и комисарият са комунизъм.

134

ЕХАААААА

преди 1 година

Смех смех смех и само смех......те такава жалка нация не вервах, че мое има на свето ! хахахахаххаха кажи им украйнци и не ги пцувай повече

133

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли че пропагандата не работи? След ковида доверието към запада е разрушено.

132

Анонимен

преди 1 година

Заплахите и обидите, които представителите на НПО отправят по форумите към останалите участници във форумите са недопустими и неприемливи. Все пак хората могат да различат лъжата от истината и без една лъжа да им се повтаря сто пъти. С лъжи мир никъде не е постигнат.