14

Анонимен

преди 1 година

Не заслужаваме да имаме музеи. Ще гледате картините само на мониторите си в интернет.

13

Пепе

преди 1 година

До Марсел ПоповЧовек, трябва да е абсолютен ГЛУ-ПАК, за да вярва, че е "последно поколение". Няма как да се спре веднага добива на петрол и дървесина, защото целия заобикалящ те свят, ГЛУ-ПАКО, е зависим от тези суровини (дори клавиатурата, на която пишеш и лепилото, с което лепиш за картините). Да не говорим за месото... Аз съм убеден ЕВРОПЕЕЦ, но вярвам, че такива като теб, трябва да им се режат органите, за да не се възпроизвеждат. Кой си ти, да унищожаваш шедоьоври на изкуството и история!

12

Анонимен

преди 1 година

До 9. И като унищожават творчество на човек който се е трудил да го нарисува какво ще помогне това. Той ли вади нефт и въглища. Да ходят да атакуват директно виновните. Това е същото както камикадзетата които бомбят случайни невинни хора

11

Анонимен

преди 1 година

Я видяхте ли че охраната като дойде, даже не докосна втория участник, а тръгна да гони снимащите. Нещо ми намирисва на нагласена цялата работа. Картините са застраховани и сега музея сигурно ще прибере много пари.

10

$oro$

преди 1 година

Тези акции само привидно са заради климата. Всъщност определени хора искат да унищожат културното ни наследство. В това ги бива - да унищожават.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм упрравник на музей бих проверявал всички на входа щателно, все едно влизат в затвора. Даже в дупките ще им проверявам дали си носят боя. И до всяка картина войник с автомат. А някой е прекрачил бялата линия - а са го гръмнали. като опукат един двама от тези и да видиш как ще престанат с глуппостите.

8

Анонимен

преди 1 година

В музеите трябва да зназначат въоръжена охрана с автомати. Сложили един дядка там, който едвам изведе единия, а през това време другия може да разкъса шедьовърна на парчета ако иска. Никаква охрана не е това.

7

Марсел Попов

преди 1 година

Вижда се че Баньo не го интересува че диша мръсен въздух, пука му само за някакви цапаници. Веднага трябва да се спре добивът на нефт, дърводобива и производството на месо! Това са трите най - спешни проблема!

6

Анонимен

преди 1 година

И какво е виновен художникът?Ами с нищо не е виновен.Виновни са същите капиталисти,платили за тая диващина.И с такава диващина вярно ще са последното поколение!

5

Анонимен

преди 1 година

Представям си някой обикновен човек,без гръб,ако направи това колко бой и проблеми що изяде.

4

Лаврентий Берия

преди 1 година

Малко бой отнасят! Време е да бъдат криминализирани - и съответно - бити. Освен това, на общо основание да плащат за реставрирането на картините. Това ще снижи "ентусиазма" на тея инFантили!

3

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между зелените и тези от ИДИЛ, които унищожаваха паметниците в Близкия Изток?

2

Анонимен

преди 1 година

Поредната сорошка аттака.....

1

Георги

преди 1 година

Скапани хомота.