34

Анонимен

преди 1 година

Из_ро-ди

33

Анонимен

преди 1 година

До Марсел ПоповМарселе, стегни се бе, наистина ли вярваш в това което говориш, *** я се разходи в провинцията, по селата, по планините, да видиш мръсен ли е въздуха. Ти работил ли си някога в градина, да видиш как природата расте, как къщи са поглъщани от дървета за има няма 10 години. На какво се топлиш Марселе, на какво готвиш, с какво се обличаш, къде почиваш, а обкръжението ти, то с какво живее. Бива бива, ама чак толкова.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 - Всъщност има, но друга е целта ...

31

Анонимен

преди 1 година

Еко активисти, ама ползват мазна черна течност, произведена, носят дънки и тениски, произведени, единият с очила с диоптри, произведени, лепило произведено. Това са измамени деца, които на фона на личното си потребление, не осъзнават, че няма сила на този свят която да спре производството на каквото и да било. Платформата им, туитър, толкова много елементи са произведени само за да съществува.., просто излъгани

30

Анонимен

преди 1 година

Талибаните са в пълно настъпление.

29

Еко Активист

преди 1 година

Путлерр е виновен, вместо да обнови армията на Русия и всички да са с електрически танкове, самолети и коли тоя кара на петрол още! Болна работа

28

Анонимен

преди 1 година

Ако ги смушаме екоталибаните трябва да се върнем в средновековието, без автомобили, без ел.енергия, без никакви достижения на цивилизация и който оцелее.

27

Анонимен

преди 1 година

Я да ги хванат тия откачалки 2-3 години безплатно да чистят тоалетни и да копаят на полето, като ги лишат от интернет и смартофони, и на всички като тях ще им секне ентусиазма.

26

Анонимен

преди 1 година

Направете същото някъде в САЩ да видим. По предпочитание в музеята на Конфедерацията в Тексас.

25

Анонимен

преди 1 година

тези хора явно смятат, че изкуството им е виновно за нещо... тези хора са престъпници, точно такива, като тези, срещу които протестират!

24

Анонимен

преди 1 година

До Марсел ПоповФалшиви хора с фалшиви каузи, с фалшиви ценности, с фалшив живот - това сте вие зелените сектанти, разум нула, само машинално възпроизпроизвеждане религиозни догми. Щял да спасява света розовата пеперудка, от какво обаче не е ясно!? Такива като теб велики спасители, нямат никаква представа от наука и обективната истина - пуснал се по течението, защото така е модерно, простотията е истинския ад!

23

aZ-ът

преди 1 година

Една мисъл ми минава през главата - защо това става единствено в ЕС? За тия либерални изгъдзици не се случват в Русия, Турция, Сърбия, Китай, Унгария... Що там либерастията не смее да си показва магарията и седи навряна в клозета. Където всъщност й е местото.

22

Анонимен

преди 1 година

Комунистите като дойдоха направиха същото. Хвърлиха всички талантливи хора в затворите, а на тяхно място назначиха бездарници без образование. И забраниха "капиталистическото" изкуство и вместо него ни налагаха да гледаме уродливите социалтически имитации на партийните бездарници.

21

Анонимен

преди 1 година

Накрая застрахователните компании ще се усетят каква е схемата и ще спрат да изплащат обезшетения на музеите. Тогава ще спре и този цирк.

20

Анонимен

преди 1 година

И как ще опазиш паланетата като не може да опазиш изкуството?Има нещо дивашко и сбъркано във вас.Отивай пред заводите,фабриките,защо ходиш в музея?Как точно този художник е виновен за мръсния въздух?

19

Марсел Попов

преди 1 година

До ПепеЩе унищожаваме каквото преценя за да опазя климата, а на такива консуматори като теб, по една доматен супа в лицето!

18

Анонимен

преди 1 година

Да отидат в Ермитажа да го правят това. Ако беше в Русия, тия двамата сега щяха да лежат застреляни на място от охраната.

17

Анонимен

преди 1 година

тия почват да ме кефят вече :D

16

Анонимен

преди 1 година

"Да ходят да атакуват директно виновните" - Тези са страхливци. Не биха си рискували живота да се приближат до някой политик. Това им е лесно и безопасно. Както е безопасно да псуваш пред клавиатурата, вместо да отидеш в парламента и там да ги почнеш.

15

Анонимен

преди 1 година

Зелената секта в цялата си "прелест". Нищо чудно скоро да започнат да залагат и бомби, но нищо нека изпаднем в религиозна еуфория и да благославяме "великото" им дело.