10

MIKE

преди 1 година

Хубаво е да се направи клинична пътека и за пост-ваксинираните. Те ще са с по-голяма нужда от прекаралите Ковид по естествен път. Здравните поражения при тях са доста по-трайни.

9

Кунчо Бустера

преди 1 година

Много обичам да точа клиничните пътеки! Пътека на постковид, на постковида на следковида на афтърковида!

8

Анонимен

преди 1 година

ПОСКОВИ са уврежданията от експерименталните псевдоваксини. Ако се направи проверка, ще се окаже че само инжектираните с експеримента страдат от поскови.

7

Albi

преди 1 година

Само да точат и лапат. Видяха че ковида си изпя песента, сега ако пуснат постковид, дето е малко спорно (то и ковида де) пукнат човек няма да лекуват, само ще точат. И те са хора, трябва да лапат, да карат джипове, да строят палати и да ходят на почивки.

6

VladTepes

преди 1 година

Има евтини ефикасни лекарства - руския препарат пожопин, дряновица и пръчка от ратан. Постковид е частен случай на отдавна известното заболяване хроничен шлангит.

5

Анонимен

преди 1 година

Напълно правилно. Ковид прави много лоши усложнения. Личен опит! И вместо да те лекуват комплексно, ти ходиш като гламав по лекари тук и там, често и платено, защото личният лекар не дава винаги направления.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз пък ваксинаран с постковид не познавам. Нито пък с инсулт. Затова пък след КОВИД, колкото щеш!

3

1,

преди 1 година

за да се сбъдне пожеланието ти трябва да се набодем. Няма как да се случи, не и след като моя близка почина от скоротечен рак, а други двама получиха инсулти от ваксината.

2

Анонимен

преди 1 година

На мангъра също!

1

Анонимен

преди 1 година

На всички антиваксъри пожелавам дълъг и тежък постковид.