40

Анонимен

преди 1 година

Литър прясно мляко в провинцията от хора, гледащи крави, върви по 1,40-1,70 лв. и то хубаво и истинско, с масленост и каймак. Въз основа на какво в магазина струва 3-4 лв.? Въз основа на какво и сиренето гони 20лв. за кг? От 6-7 литра мляко се прави около 800-1кг сирене. А, сметнете си го сега, това е балон, репресия над българския гражданин! Скоро по новините ще слушаме за умрели от глад хора.

39

д-р Исня

преди 1 година

Според НСИ е 17.6 инфлацията за година. Тия дори и блесна не слагат, за да хапнем поне нещо. Ловят ни само на гола кука!

38

анонимен

преди 1 година

българия е тъгнала към кризаможе да стигнем и до фалиттака е като народа мълчи

37

Анонимен

преди 1 година

Всички депутати и техните приятели бизнесмени, които са в управлението на страната последните 32 години са виновни за това. И след това сме ние хората, че сме овце и ги търпим и мълчим.

36

Афродит

преди 1 година

Глобалисткия бизнес модел вече не работи, изчерпа се , колкото сте се наживяли-наживяли , който строи-строил сега идва пердах от бежанците задето им съсипахте държавите, за да има икономика тук

35

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че социализма и системата на СССР се оказа много по-ефективна от западната ситема. СССР показа много по-бързи темпове на развитие от запада. Да не говорим за малка България, която за 30 години след ВСВ с помощта на СИВ и със СССР успя да постигне това което западът постигна за 300 години чрез див грабеж от колониите.

34

Анонимен

преди 1 година

Банани 2,99 лв.

33

хаха

преди 1 година

Цените на почти всичко са се повишили и то с поне 30-40%, НО НСИ отчита инфлация под 20%?! Как става тази работа?

32

КАДИРОВ

преди 1 година

В ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ПОЛОВИНАТА СА МЮСУЛМАНИ. ДАГЕСТАН, ТАТАРСТАН, ТАДЖИКИСТАН, ТУРКМЕНИСТАН, ***....

31

Анонимен

преди 1 година

Единия милярт не е един милярт ами стотина милиона.

30

Безработен

преди 1 година

Нищо не работя от повече от година и нямам пари, но ми е все тая. Когато работех пак нямах пари. Направих си извод, че няма смисъл да работя.

29

КВО СЕ ОПЛАКВАТЕ?

преди 1 година

КАКВО ТЪРСИМ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ? ЕДИНИЯ МИЛИАРД НАЙ-РАЗВИТИ, КЪДЕТО СМЕ И НИЕ И ОСТАНАЛИТЕ 7 МИЛИАРДА С ДОХОД ЕДИН ДОЛАР НА ДЕН?

28

Кути

преди 1 година

До АнонименГладувай, щом си свикнал. Я да видим Германия, Шфейцария и т.н дали споделят мнението ти, или си сам.

27

в Русия

преди 1 година

В Русия няма зелена сделка и зелени извращения. Русия е православна страна и изповядва традиционните ценности. Само възгордял се човек който е обладан от сатанизъм може да се самообявява за спасител на планетата и да си въбразява, че планетата зависи от него и неговата жалка човешка дейност. Че даже и светът иска да оправя и урежда по неговите западни правила! Гордостта е смъртен грях.

26

Анонимен

преди 1 година

По-добре да обеднявам и да гладувам отколкото да бъда роб на Путин и на Русия!

25

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда, болести, смъртност - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, бежанци, каквото и да ни струва това.

24

ПРИ ПУТИН КАК Е?

преди 1 година

А КАКВИ СА ЦЕНИТЕ В РУСИЯ? ПРИ КИМ, ФИДЕЛ КАСТРО И МАДУРО ЗНАЕМ - ГЛАД!

23

Анонимен

преди 1 година

Промишлена инфлация (увеличение на разходите за производство) в страните от ЕС: 78,2% България, 67,5% Унгария, 62,9% Румъния, 62,8 Словакия, 62,4% Латвия, 53,0% Италия, 49,5% Белгия, 48,0% Литва, 46,9% Германия, 46,2% Дания, 37,1% Холандия, 28,5% Франция.

22

Браво

преди 1 година

На украинските дезертьори им е евтино :) Па и на хотелчета си кесят....хехеххее европейска работа.

21

Урсула

преди 1 година

Нали сте европейци бе !? Да не ви пука другото !