69

Българин

преди 1 година

Украйна си е вече полигон. Изпробват какво ли не там. Руснаците се оттеглят, а украинцитенастъпват. Не разбирам само къде се оттеглят руснаците и къде настъпват утраинците. С тази война, дори и президенти като Байдън и Ердоган се объркаха.

68

имат изпробват

преди 1 година

нормално като имат изпробват рашисстиите изпушкаха каквото имат сега новите им попълнения са на самотек с оборудване от преди 2св затова е въпрос на време да бъдат изтласкани извън границите на съверенната държава украйнба

67

Анонимен

преди 1 година

А, добро утро. Чак сега ли го разбраха. Само дето това оръжие за борба с дронове нещо, Тц, иначе нямаше 80 % от енергийната инфраструктура на Украйна да е мармалад.

66

Ами да

преди 1 година

Като изгубиха биолабораториите си, на "полигона Украйна" западните съюзници вече изпробват още по-усъвършенствани оръжия. И защо не, нали потърпевши са източноевропейците? Хем братоубийствена война, хем завземане на нови територии в Източна Европа.

65

Бай Иван

преди 1 година

Ами това беше целта от страна на задокеанският партньор, първо направи незаконен преврат на територията на покрайнината през 2014-та, зомбира населението и елита му, въоръжи ги и сега гледат сеира на ЕС, как да се оправят с последствията, някой задава ли си въпроса, на какво отгоре ЕС ще плаща за възстановяването на покрайнината, при положение, че сащ забъркаха кашата ???

64

Факт

преди 1 година

НАТО тества новите си оръжия. Русия не. Тя ги тества само в анимации. По принпиц Путин може да прецака НАТО като се изтегли от Украйна и се върне на границите от договора от 2003 г., подписан лично от него. Ама не му стиска да го направи.

63

Анонимен

преди 1 година

И целия този цирк за 30 сребърника, големия победител са фащ насъскват братята едни срещу други, на всички окраинци родителите или прародителите им са чисти руснаци

62

Анонимен

преди 1 година

Егати "полигона"...а невинните където там умряха и те ли са "полигон"?!

61

Добра новина от днес

преди 1 година

Днеска 1000+ оркка станаха туш след няколко прецизни Хаймарса в техни бази.

60

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Всеки човек трябва да върши добри дела! Да нахрани бездомно животно, да дари пари за благотворителна кауза, да запали съветски танк или да потопи п-е-д-е-руски кораб! И това трябва се върши постоянно и редовно - всеки ден!

59

Рамзан Кадиров

преди 1 година

В околностите на Херсон както се изразяват украинците: "Настана голям лов на пра-сета!" - п-е-д-е-руските монголоидни свинекучета биват избивани в индустриални мащаби, тичат, кви-чат и се крият в храсталаците, но там намират единствено смърт..

58

ПроСоТо

преди 1 година

до "просото"-МЕНТЕ :..-.Скъпа,аз мога да пиша и от "Анонимен"....Ако го направя,как ще се правиш на МОЕ менте,като 80 процента от коментиращите тука са "анонимни" ?...Лекувай се ,драга!...В твой интерес е ..

57

Само

преди 1 година

Атака!

56

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 60. Личи ти, че си ваксиниран и с трета игла.

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците трябва да се гордеят, че НАТО им поверява нови оръжия, за да отидат достойно в рая

54

ПроСоТо

преди 1 година

Приятели ..не обръщайте внимание на ментето ..!..което пише с Моя ник! ПроСоТо отдавна вече не симпатизира ./на БСП и други червенушки ..?ПроСоТо вече е евроатлантическо просо ..работата е там, че единЦървуляк, колета от руската тролферма ми открадна ника .и се пише за бесепар. Не е така! Аз обичам Бойко муа муа :****** и НАТО!

53

Анонимен

преди 1 година

Украйна го е заслужила от много години. Това е привилегия

52

ПроСоТо

преди 1 година

Много мразя Бойко Борисов и много обичам Владимира Путин.Познайте на коя партия съм симпатизант/гласоподавател.

51

Сата НАТО

преди 1 година

Няма да има атомна еойна. Просто ще убият Просията бавно с шутове в мордата. Дотука вече са и избили предните и къчешките зъби, но има още докато се оцъкли с празен поглед и почне да трепери в предсмъртна агония. Нали виждате как чмобиките вече с безразличие, по инерция, отиват на смърт. Искат по-бързо да ги опраскат 155-милиметровите и да се свърши с безсмисленото им пребиваване на тая планета.

50

Анонимен

преди 1 година

Другари, във вийна сме. Всякакви хибридни полу-истини извън директното анти-Раша, ви поставя в противниковия лагер. И всякакви мръсни намеци по адрес на Украйна също. Ще ходите с избити зъби - Просото, Руский окупант и прочие...